myPOS: Δυναμικό ξεκίνημα το 2021

myPOS: Δυναμικό ξεκίνημα το 2021

6' 44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η myPOS, η κορυφαία Ευρωπαϊκή FinTech η οποία βοηθάει περισσότερες από 100.000 επιχειρήσεις σε Ελλάδα, Κύπρο και 30 ακόμα χώρες της Ευρώπης να δέχονται πληρωμές με κάρτες των VISA, MasterCard, JCB, Union Pay, American Express και Bancontact ξεκινάει δυναμικά το 2021 παρέχοντας νέα τερματικά POS και νέες υπηρεσίες. Ας τα δούμε αναλυτικά.

myPOS Carbon

Τα παραδοσιακά τερματικά POS με πλήκτρα σταδιακά αντικαθίστανται με τερματικά POS τα οποία έχουν Android λειτουργικό. Τα Android τερματικά παρέχουν καλύτερη εμπειρία πληρωμών για τους πελάτες και ολοκληρωμένη διαχείριση για τις επιχειρήσεις αλλά παράλληλα έχουν μεγαλύτερο κόστος ενώ όπως όλα τα τερματικά POS αν πέσουν το πιθανότερο είναι να πάθουν ζημιά και φυσικά είναι ευάλωτα σε σκόνη και νερό.

Η myPOS αφουγκραζόμενη τις ανάγκες της αγοράς διαθέτει ήδη σε Ελλάδα, Κύπρο και λοιπές Ευρωπαϊκές χώρες το myPOS Carbon, το πρώτο ασύρματο – φορητό τερματικό POS με λειτουργικό Android 9.0 και πιστοποιήσεις IP54 και ATEX που το καθιστούν ανθεκτικό στους κραδασμούς, το νερό, τη σκόνη και είναι κατάλληλο για χρήση ακόμα και σε επικίνδυνους χώρους εργασίας όπως πρατήρια υγρών καυσίμων, χημική/πετροχημική βιομηχανία κ.α.

Η τιμή του είναι μόνο 199 Ευρώ και όπως όλα τα myPOS τερματικά είναι χωρίς συνδρομές, χωρίς δεσμεύσεις, έχει δωρεάν απεριόριστη σύνδεση στο internet με τη δωρεάν myPOS κάρτα SIM που υπάρχει εγκατεστημένη στο τερματικό, δωρεάν τεχνική υποστήριξη, δωρεάν myPOS επαγγελματικό λογαριασμό με μοναδικά IBAN σε πολλαπλά νομίσματα με e-banking και mobile banking, άμεση εκκαθάριση των συναλλαγών, κορυφαία ασφάλεια και ένα χρόνο εγγύηση.

Επίσης το myPOS Carbon μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και για ασύρματη παραγγελιοληψία, διαχείριση αποθήκης, σκανάρισμα barcode, λήψη φωτογραφιών, ταμειακή μηχανή και ότι άλλο φανταστείτε μέσω του myPOS App market για το οποίο γράφουμε παρακάτω.

Αν τώρα τα 199 Ευρώ σας φαίνονται πολλά για ένα ασύρματο – φορητό Android τερματικό POS μπορείτε να δείτε το myPOS Go το οποίο είναι το οικονομικότερο αυτόνομο ασύρματο – φορητό POS της αγοράς μιας και στοιχίζει μόλις 39 Ευρώ (χωρίς συνδρομές και χωρίς δεσμεύσεις).

…και αν θέλετε δωρεάν τερματικό POS τότε διαβάστε παρακάτω για το myPOS Glass.

myPOS Glass

Με την Android εφαρμογή myPOS Glass έχετε τη δυνατότητα να δέχεστε ανέπαφες πληρωμές με κάρτες VISA και MasterCard χρησιμοποιώντας μόνο το κινητό σας τηλέφωνο και χωρίς να χρειάζεστε φυσικό τερματικό POS ή οποιαδήποτε άλλη εξωτερική συσκευή, ενώ παράλληλα σας επιτρέπει να διεκπεραιώσετε και όλες τις υπόλοιπες λειτουργίες ενός φυσικού τερματικού POS όπως καταχώρηση PIN, επιστροφή χρημάτων, ακύρωση συναλλαγής κ.α.

Τo myPOS Glass χρησιμοποιεί το NFC chip του κινητού σας τηλεφώνου ώστε να διαβάζει ανέπαφα κάρτες αλλά και ηλεκτρονικά πορτοφόλια αφού η εφαρμογή είναι συμβατή με Apple Pay, Google Pay και Samsung Pay.

Το myPOS Glass είναι πιστοποιημένο από τη VISA και τη MasterCard και γι’αυτό σας επιτρέπει να δέχεστε ανέπαφες πληρωμές με τις κάρτες τους από το κινητό σας τηλέφωνο, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια. Η εφαρμογή πληροί όλα τα πρότυπα για τη προστασία και την ασφάλεια των δεδομένων και διασφαλίζει ότι τα στοιχεία των καρτών δεν αποθηκεύονται στα κινητά τηλέφωνα των επιχειρηματιών που χρησιμοποιούν την εφαρμογή.

Tα χρήματα από τις συναλλαγές, είναι διαθέσιμα μέσα σε 10 δευτερόλεπτα στον myPOS επαγγελματικό σας λογαριασμό και μπορείτε αμέσως να τα χρησιμοποιήσετε όπως επιθυμείτε.

Συνεργασία με τη Sezam 24

Ο τουρισμός είναι ένας κλάδος που έχει υποστεί παγκοσμίως βαρύτατες απώλειες εξαιτίας της πανδημίας και η οποία ανάγκασε πολλές επιχειρήσεις να εξελιχθούν και να βρουν νέες σύγχρονες λύσεις προκειμένου να επιβιώσουν.

Το Sezam24 είναι μια από αυτές τις σύγχρονες λύσεις και η συνεργασία με τη myPOS παρέχει τη δυνατότητα στα ξενοδοχεία να προσφέρουν στους πελάτες τους μια εύκολη, γρήγορη, ασφαλή και μοναδική εμπειρία κατά το check-in.

Είναι ένα υπερσύγχρονο και αυτόνομο self check-in σύστημα για τα ξενοδοχεία το οποίο συνεργάζεται με γνωστά Property Management Systems (PMS) και ηλεκτρονικές κλειδαριές.

Ο πελάτης κατά την άφιξη του καταχωρεί τα στοιχεία της κράτησης, σκανάρει το διαβατήριο ή την ταυτότητα του, πληρώνει με την κάρτα του στο myPOS Mini τερματικό που υπάρχει εγκατεστημένο και παραλαμβάνει το ηλεκτρονικό κλειδί του. Εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.

Ήδη γνωστό ξενοδοχείο πέντε αστέρων στη Θεσσαλονίκη, εγκατέστησε το Sezam 24 μαζί με myPOS Mini τερματικά και παρέχει στους πελάτες του μια μοναδική εμπειρία κατά το check-in (και όχι μόνο).

myPOS App Market

To myPOS App Market υφίσταται εδώ και αρκετά χρόνια αλλά μέσα στις πρώτες μέρες του 2021 η Parkaround έγινε η πρώτη Ελληνική εταιρεία που δημιούργησε τη δική της Android εφαρμογή για το myPOS App Market και κατ’ επέκταση για τα myPOS Android ασύρματα – φορητά τερματικά.

H εφαρμογή Parkadoro μπορεί να εγκατασταθεί στα myPOS Android τερματικά με αποτέλεσμα οι χώροι στάθμευσης (ακόμα και χωρίς ηλεκτροδότηση) να μπορούν να καταχωρούν οχήματα, να εκδίδουν και να εκτυπώνουν αποδείξεις τόσο για συναλλαγές με μετρητά όσο και για συναλλαγές με κάρτες.

Με αυτό τον τρόπο δεν χρειάζονται υπολογιστή ή εκτυπωτή για να λειτουργήσουν το Parkadoro αφού μόνο με ένα myPOS Android τερματικό μπορούν να μηχανοργανώσουν την επιχείρησή τους και ταυτόχρονα να είναι συμβατές με τις απαιτήσεις του myDATA.

Το myPOS App Market παρέχει τη δυνατότητα στους developers να κάνουν τις Android εφαρμογές τους συμβατές με τα myPOS Android τερματικά και να γίνουν προσβάσιμες σε περισσότερες από 100.000 επιχειρήσεις σε Ελλάδα, Κύπρο και την υπόλοιπη Ευρώπη. Οι developers μπορούν να βρουν νέους πελάτες, να ανοιχτούν σε νέες αγορές ενώ παράλληλα οι επιχειρηματίες μπορούν να διεκπεραιώσουν και άλλες λειτουργίες της επιχείρησης τους από μια και μόνο συσκευή.

Online Πληρωμές

Η myPOS παρέχει plugin για γνωστά shopping cart όπως τα WooCommerce, Magento, Presta Shop, OS Commerce, Opencart, X-Cart, Zen-Cart, Cloud Cart, δυνατότητα αποδοχής καρτών από mobile εφαρμογές για Android και iOS, κουμπιά πληρωμών για τις ιστοσελίδες, API και split-payments που αποτελούν την ιδανική λύση για τα marketplaces.

Φυσικά η δυνατότητα σύνδεσης με το e-shop ή την ιστοσελίδα της επιχείρησης παρέχεται δωρεάν και ο επιχειρηματίας την αποκτά αφού πρώτα ανοίξει και ταυτοποιήσει τον myPOS επαγγελματικό λογαριασμό του.

Εν κατακλείδι…

Όποιες από τις λύσεις πληρωμών που παρέχει η myPOS επιλέξετε για την επιχείρηση σας, εκτός από όλα τα υπόλοιπα θα απολαμβάνετε χαμηλές χρώσεις ανά επιτυχημένη συναλλαγή, επιστροφή χρημάτων (cashback) όταν πληρώνετε με τη myPOS VISA Platinum εταιρική κάρτα και δωρεάν, άμεση και αυτόματη (χωρίς αποστολή πακέτου) εκκαθάριση των συναλλαγών.

Η άμεση εκκαθάριση των συναλλαγών είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα για τους επιχειρηματίες που χρησιμοποιούν το myPOS μιας και τους παρέχει άμεση ρευστότητα αφού έχουν τα χρήματα από τις κάρτες των πελατών τους διαθέσιμα μέσα σε 10 δευτερόλεπτα στον myPOS επαγγελματικό τους λογαριασμό (ακόμα και τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες) και μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν αμέσως και όπως αυτοί επιθυμούν.

Οι υπηρεσίες και τα τερματικά myPOS, καθώς και οι επαγγελματικοί λογαριασμοί στο εξωτερικό που παρέχει η myPOS, συμμορφώνονται απόλυτα τόσο με την Ελληνική, όσο και την Κυπριακή νομοθεσία.

Σχετικά με τη myPOS

Η myPOS είναι ίδρυμα ηλεκτρονικού χρήματος με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο (Level 24, The Shard, London Bridge Street, London SE1 9SG, UK.), αδειοδοτημένο και ρυθμιζόμενο από την FCA και συνεργάζεται με την iCard (ίδρυμα ηλεκτρονικού χρήματος με άδεια στην Ευρωπαϊκή Ένωση). Είναι άμεσο μέλος των VISA, MasterCard, JCB, Union Pay, American Express και άλλων σχημάτων καρτών και έχει άδεια να παρέχει τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της σε όλες τις χώρες του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου, την Ελβετία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Έχει περισσότερους από 100.000 επιχειρηματίες πελάτες και δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 30 χώρες (ανάμεσα τους η Ελλάδα και η Κύπρος). Παράλληλα διατηρεί 6 φυσικά καταστήματα myPOS σε Λονδίνο, Άμστερνταμ, Σόφια, Μιλάνο, Αμβέρσα, Παρίσι και γραφεία στη Βιέννη, ενώ αναμένονται και νέα καταστήματα / γραφεία και σε άλλες Ευρωπαϊκές πόλεις καθώς η εταιρεία βρίσκεται σε μια ισχυρή τροχιά ανάπτυξης.

Επίσης έχει διακριθεί με τα εξής βραβεία:

“Best SME Omnichannel Payments Platform” από τα UK Enterprise Awards στο Λονδίνο (2020).

“Best B2B Payments” από τα FinTech Breakthrough Awards στο Los Angeles (2020)

“Best POS Innovation” από τo Merchant Payments Ecosystem στο Βερολίνο (2019).

Αν θέλετε να ανοίξετε και εσείς δωρεάν online myPOS επαγγελματικό λογαριασμό για την επιχείρηση σας από την άνεση του χώρου που βρίσκεστε και μέσα σε 5 λεπτά πατήστε εδώ, ενώ αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις λύσεις ηλεκτρονικών πληρωμών της myPOS και τις ευκαιρίες συνεργασίας μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία διανομής των τερματικών στις χώρες του ΕΟΧ, Equinox Ventures στα τηλέφωνα +30 210 3009669 (Ελλάδα), +357 25030915 (Κύπρος), +44 3308083494 (λοιπές χώρες) ή και μέσω e-mail στο [email protected]

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή