Revolut: Η start up που τα έβαλε με τους γίγαντες του banking έρχεται στην Ελλάδα

Revolut: Η start up που τα έβαλε με τους γίγαντες του banking έρχεται στην Ελλάδα

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Νικ Στορόνσκι ελπίζει να κάνει στο παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα ό,τι έκανε η Amazon στο λιανεμπόριο. Ο άνθρωπος που έβαλε σκοπό του να ανταγωνιστεί τα μεγαθήρια του αμερικανικού banking, όπως είναι η JP Morgan και η Bank of America, παραδέχεται ότι όταν ίδρυσε την Revolut δεν γνώριζε και πολλά για τις πληρωμές. «Είχαμε μια ιδέα, ότι θέλαμε να τις κάνουμε δωρεάν. Έτσι, βουτήξαμε στα βαθιά», έλεγε σε μία συνέντευξή του. 

Μόνο με μία εφαρμογή και μία κάρτα, η Revolut ξεκίνησε να ανταγωνίζεται τα παραδοσιακά ονόματα του banking, που έχουν πολλές δεκαετίες ιστορίας και πολλά δισεκατομμύρια σε κεφάλαια. «Για να είμαι ειλικρινής, δεν ανησυχώ πραγματικά για τις τράπεζες. Το προϊόν μας είναι τόσο καλύτερο και φθηνότερο από τις τράπεζες», έλεγε σε κάποιο δημοσιογράφο, όταν πια είχε γίνει γνωστός στους κύκλους του fintech για το ότι δεν μασάει τα λόγια του.

Διαβάτε περισσότερα στο moneyreview.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή