Μυστήριο με τη θαλαμηγό του Κουτσολιούτσου

Μυστήριο με τη θαλαμηγό του Κουτσολιούτσου

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από τον περασμένο Δεκέμβριο έχει βρεθεί αγοραστής για τη θαλαμηγό Phalarope, ιδιοκτησίας εταιρείας συμφερόντων Δημήτρη Κουτσολιούτσου (την μαλτέζικη Phalarope LTD). Ο Κουτσολιούτσος έχει σύμφωνα με άριστα ενημερωμένες πηγές, υπογράψει χαρτιά στην Folli Follie για να πουληθεί υπέρ της Folli Follie έναντι χρεών του προς την εταιρεία (1,8 εκατ. ευρώ που είχε πάρει από το ταμείο έναντι μερισμάτων).

Ο ενδιαφερόμενος αγοραστής, Έλληνας του εξωτερικού, έχει με τη σειρά του υπογράψει ΜOU προκειμένου να αποκτήσει το σκάφος καταβάλλοντας τα χρήματα απευθείας στο ταμείο της Folli Follie. Κι ενώ τα λεφτά βρίσκονται πάνω στο τραπέζι (πληροφορίες αναφέρουν ότι το ποσό πλησιάζει τα 2 εκατ. ευρώ) η διοίκηση της (ακόμα) εισηγμένης επί τρεις μήνες καθυστερεί μυστηριωδώς να τα εισπράξει. Εν τω μεταξύ βεβαίως χρεώνεται με τα έξοδα φύλαξης και ελλιμενισμού ενώ το σκάφος απαξιώνεται χωρίς ηλεκτρικό και χωρίς συντήρηση στη Μαρίνα Ζέας.

Διαβάστε περισσότερα στο MoneyReview

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή