Ενίσχυση σε όσους έχασαν τα Χριστούγεννα

Ενίσχυση σε όσους έχασαν τα Χριστούγεννα

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πολύ περισσότερο από μια απλή εξαγγελία ήταν τελικά η ανακοίνωση που έκανε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αδωνις Γεωργιάδης την περασμένη Παρασκευή σχετικά με την ενίσχυση επιχειρήσεων που δεν μπόρεσαν να λειτουργήσουν τα Χριστούγεννα ούτε καν με τη μέθοδο του click away, λόγω επιβολής στις περιοχές που βρίσκονται, πολύ αυστηρού lockdown.

Η απόφαση μπορεί να μην είχε υπογραφεί την προηγούμενη Πέμπτη, όπως υποστήριξε ο υπουργός, όμως χθες δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και δεν είναι απλώς προθέσεις, όπως υποστήριξε η στήλη, η οποία επέδειξε μάλλον υπέρμετρη αυστηρότητα προς τα λεγόμενα του κ. Γεωργιάδη.

Μάλιστα, η απόφαση αφορά και τα κομμωτήρια που έμειναν κλειστά, καθώς και τις επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών μανικιούρ κ.λπ. σε συγκεκριμένες περιοχές και οι ιδιοκτήτες τους επίσης θα μπορέσουν να αιτηθούν την ενίσχυση των 3.000 ευρώ όταν ανοίξει η σχετική πλατφόρμα στις 19 Μαρτίου. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή