ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για την προμήθεια συσκευών πληροφοριών και επικοινωνίας

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για την προμήθεια συσκευών πληροφοριών και επικοινωνίας

Από το 1943, η Catholic Relief Services έχει το προνόμιο να υπηρετεί τους φτωχούς και άτομα μειονεκτικής θέσης του εξωτερικού. Ανεξάρτητα από τη φυλή, το δόγμα ή την εθνικότητα, η CRS παρέχει ανακούφιση έκτακτης ανάγκης μετά από φυσικές και ανθρωπογενείς καταστροφές. Μέσω αναπτυξιακών έργων σε τομείς όπως εκπαίδευση, ειρήνη, δικαιοσύνη, γεωργία, μικρο-χρηματοδότηση, υγεία και οι ιοί HIV και AIDS, η CRS εργάζεται για τη διατήρηση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και την προώθηση καλύτερων βιοτικών επιπέδων.

Η CRS εργάζεται επίσης σε όλη την περιφέρεια των Ηνωμένων Πολιτείων της Αμερικής για να επεκτείνει τη γνώση και τη δράση των Καθολικών και άλλων που ενδιαφέρονται για θέματα διεθνούς ειρήνης και δικαιοσύνης. Τα προγράμματα και οι πόροι μας ανταποκρίνονται στην έκκληση των επισκόπων των ΗΠΑ για ζωή με αλληλεγγύη – ως μια ανθρώπινη οικογένεια – διασυνοριακά, πέρα ​​από τους ωκεανούς και μέσω της διαφοράς στη γλώσσα, τον πολιτισμό και την οικονομική κατάσταση.

Η Catholic Relief Services Ελλάδος, για το έτος του 2021, επιθυμεί να συναρπαστεί με:

  • Πιστοποιημένους προμηθευτές της HP για φορητούς και σταθερούς υπολογιστές, σαρωτές και εκτυπωτές
  • Προμηθευτές απλών και «έξυπνων» κινητών και φορητών υπολογιστών τύπου τάμπλετ

Αν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό παρακαλείσθε να ζητήσετε τον σχετικό διαγωνισμό Request for Quote No98 μέχρι Παρασκευή 2 Απριλίου του 2021 στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]

Επίσης θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι δεν είναι υποχρεωτικό να προμηθεύετε όλα τα ζητούμενα προϊόντα για να συμμετάσχετε στον εν λόγω διαγωνισμό.