Ειδικά τώρα οι εταιρείες πρέπει να φροντίζουν τους ανθρώπους τους
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Ειδικά τώρα οι εταιρείες πρέπει να φροντίζουν τους ανθρώπους τους

2' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H Kaizen Gaming (Stoiximan | Betano) αποτελεί μια εταιρεία που ανέκαθεν προσέφερε παροχές, κίνητρα και προγράμματα που αναπτύσσουν τους ανθρώπους της και εξασφαλίζουν ένα δυνατό κλίμα ομαδικότητας, με οφέλη για όλους σε όλα τα επίπεδα, με σκοπό να ανεβαίνει η ομάδα ένα σκαλοπάτι ακόμη πιο ψηλά κάθε φορά. Από την πρώτη στιγμή της εμφάνισης του κορονοϊού, η εταιρεία έχοντας ως απόλυτη προτεραιότητα την ασφάλεια των εργαζομένων της, προχώρησε σε δράσεις που στοχεύουν προς αυτή την κατεύθυνση. Έδωσε τη δυνατότητα τηλεργασίας από το σπίτι σε σχεδόν όλο το ανθρώπινο δυναμικό από τα γραφεία της στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τη Λευκωσία, τη Λισαβόνα, το Βερολίνο και το Βουκουρέστι, παρέχοντας στους ανθρώπους της τον απαραίτητο εξοπλισμό και διατηρησε μόνο τις ομάδες εκείνες που ήταν υπεύθυνες για τη διατήρηση της ασφαλούς λειτουργίας της, ώστε να μπορούν τόσο οι εργαζόμενοί της Kaizen να έχουν πρόσβαση στις βάσεις δεδομένων, όσο και οι πελάτες της εταιρείας να μπορούν να συνεχίσουν να απολαμβάνουν άριστη εξυπηρέτηση και αξιόπιστες υπηρεσίες ψυχαγωγίας.

Από τις πρώτες ημέρες κιόλας του πρώτου Lockdown, η εταιρεία αποφάσισε να δράσει άμεσα για να στηρίξει και να κρατήσει ενωμένους τους εργαζόμενους που απασχολούνται σε 6 διαφορετικές χώρες, καθώς οι άνθρωποι χάνουν την καθημερινή φυσική διάδραση και επικοινωνία και δεν έχουν τη δυνατότητα να νιώσουν τον παλμό των γραφείων της εταιρείας. Για το λόγο αυτό υλοποιεί ένα ευρύ πλάνο δράσεων, που βασίζονται σε τέσσερις πυλώνες, Communication, Fun & Learning, Health & Support and Teambonding. Προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των ανθρώπων της, η εταιρεία πραγματοποιεί κάθε μήνα έρευνα για να καταγράψει την αποτελεσματικότητα των δράσεων και το βαθμό ικανοποίησης των εργαζομένων της.

Ειδικά τώρα οι εταιρείες πρέπει να φροντίζουν τους ανθρώπους τους-1

Μέσα από αυτή τη συνεχόμενη αλληλεπίδραση με τους ανθρώπους της και ως κοινωνός του work life balance, η Kaizen Gaming προχώρησε σε δύο βασικές νέες παροχές στη ζωή των εργαζομένων της που εργάζονται από το σπίτι. ‘No meetings days πλέον θεωρούνται’ δύο ημέρες κάθε μήνα ώστε να μπορούν οι εργαζόμενοι να μειώσουν το workload ανενόχλητοι, χρησιμοποιώντας τα ακουστικά τους μονο για να ακούσουν μουσική ενώ ταυτόχρονα έχει συσταθεί – και γίνεται πράξη – να μην αποστέλλεται οποιοδήποτε email μετά το πέρας του ωραρίου.

Ειδικά τώρα οι εταιρείες πρέπει να φροντίζουν τους ανθρώπους τους-2

Η Kaizen Gaming, που αποτελεί τη μεγαλύτερη στην Ελλάδα και από τις πλέον ανερχόμενες στην Ευρώπη Gametech εταιρεία, δραστηριοποιείται σε Ελλάδα και Κύπρο με το brand Stoiximan και σε Γερμανία, Ρουμανία, Πορτογαλία και Βραζιλία με το brand Betano, συνεχίζει να αναπτύσσεται ταχύτατα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και μέχρι σήμερα, σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία της πανδημίας, έχει καλωσορίσει περισσότερους από 200 νέους συνεργάτες που μεγαλώνουν την ομάδα η οποία ξεπερνά πλέον τους 850 εργαζόμενους. Όπως σημείωσε πρόσφατα η HR director της εταιρείας, Άλεξ Λόη “Οι άνθρωποί μας είναι ένα αναντικατάστατο κεφάλαιο στο οποίο επενδύουμε καθημερινά όλα αυτά τα χρόνια της λειτουργίας μας, είναι εκείνοι που μας διαφοροποιούν και μας κάνουν να στεκόμαστε υπερήφανοι, να ξεχωρίζουμε σε έναν άκρως ανταγωνιστικό κλάδο παγκοσμίως”.

Αναμφισβήτητα μια εταιρεία που οι άνθρωποι της λειτουργούν σαν “μια ομάδα” και μας κάνει να μην αναζητούμε τους λόγους για τους οποίους το 94% των εργαζομένων της έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης και ανέδειξε την Kaizen Gaming “Great place to work”.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή