ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

20ο Ναυτιλιακό Συνέδριο “Navigator – The Shipping Decision Makers Forum”

20ο Ναυτιλιακό Συνέδριο “Navigator  – The Shipping Decision Makers Forum”

Η NAVIGATOR SHIPPING CONSULTANTS με χαρά ανακοινώνει τη διοργάνωση του 20ου Ναυτιλιακού Συνεδρίου της NAVIGATOR SHIPPING CONSULTANTS Ltd., το οποίο θα λάβει χώρα διαδικτυακά την περίοδο 12 έως 16 Απριλίου 2021. 

Το “ΝAVIGATORShipping Decision MakersForum αποτελεί το μακροβιότερο Ελληνικό Ναυτιλιακό Συνέδριο που διοργανώνεται με ιδιωτική πρωτοβουλία σε ετήσια βάση από το 2001 με επίτευγμα την καθιέρωση ανοιχτού διαλόγου, μεταξύ των εκατοντάδων ετησίως συμμετεχόντων- εκπροσώπων του πλέγματος της παγκόσμιας Ναυτιλίας και Οικονομίας, σε καίρια ζητήματα του κλάδου της Ναυτιλίας σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. 

Το Νοέμβριο του 2019 το NAVIGATOR FORUM «προφητικά» καλούσε όλη τη ναυτιλιακή κοινότητα να γίνει μέρος της αλλαγής καθώς ο τίτλος του Συνεδρίου ήταν #BePartOfTheChange. 

Ένα χρόνο μετά, αντιλαμβανόμενοι τις αλλαγές που επήλθαν λόγω της πανδημίας, της εφαρμογής των νέων κανονισμών και άλλων παραγόντων. Ο τίτλος του NAVIGATOR FORUM είναι #LeadTheChange καλώντας όλους να ηγηθούν των αλλαγών που επηρεάζουν την καθημερινότητα όλων σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Την εβδομάδα Δευτέρα 12 έως Παρασκευή 16 Απριλίου2021 θα διεξάγεται καθημερινά κλειστή συζήτηση με τη συμμετοχή 30 στελεχών-εκπροσώπων τόσο από πλοιοκτήτριες εταιρείες όσο και από εταιρείες διαχείρισης πλοίων, καθώς και των μελών του NAVIGATOR FORUM ADVISORY BOARD που εκπροσωπεί το σύνολο του φάσματος του Ναυτιλιακού Πλέγματος.

Οι θεματικές εντότητες που θα αναλυθούν είναι οι ακόλουθες:

  • Supply Chain
  • Human Element
  • Sustainable Greek Shipping: Commercial and Financial Aspects
  • Smart Shipping
  • Decarbonization

Τα συμπεράσματα που θα προκύψουν από τις συζητήσεις και αναλύσεις της εβδομάδας του συνεδρίου, θα παρουσιαστούν την Δευτέρα 19 Απριλίου 2021 στο “ 20 NAVIGATOR – THE SHIPPING DECISION MAKERS FORUM σε ανοιχτή συζήτηση.

Ο Πρόεδρος της NAVIGATOR SHIPPING CONSULTANTS, Capt. Δημήτρης Μπεζαντάκος και η CEO, Δανάη Μπεζαντάκου, αναμένουν να σας καλωσορίσουν στο “NAVIGATOR  – The Shipping DecisionMakersOnlineWeek.”

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ: +302106234000, E-mail: [email protected] ή επισκεφθείτε τη σελίδα μας https://navigatorltd.gr/forums/