Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Με τον τρόπο της Κάμαλα» είναι ο τίτλος της βιογραφίας της πρώτης γυναίκας αντιπροέδρου των ΗΠΑ. Το βιβλίο ξετυλίγει τη ζωή της Κάμαλα Χάρις, από το πρώτα της βήματα μέχρι τη λαμπρή δικαστική καριέρα και την ορκωμοσία στον Λευκό Οίκο. Την πρώτη εις βάθος βιογραφία της Αμερικανίδας αντιπροέδρου παραδίδει ο έμπειρος δημοσιογράφος Νταν Μορέν και θα κυκλοφορήσει στα ελληνικά τον Απρίλιο από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος.

(…) Και επισήμως δισεκατομμυριούχος έγινε η Κιμ Καρντάσιαν, σύμφωνα με τη λίστα του περιοδικού Forbes. Οπως αναφέρει το περιοδικό, βασική πηγή εσόδων της Καρντάσιαν είναι οι δύο εταιρείες καλλυντικών και ρούχων που παρουσίασε και επέκτεινε με τη βοήθεια των social media, στα οποία ακολουθείται από δεκάδες εκατομμύρια θαυμαστές της. Επιπλέον, η περιουσία της περιλαμβάνει μετρητά, επενδύσεις και μετοχές σε κολοσσούς όπως Disney, Amazon, Netflix και Adidas. 

(…) Την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας του με τίτλο «The Storyteller» ανακοίνωσε ο μπροστάρης των Foo Fighters και αλλοτινός ντράμερ των Nirvana Ντέιβ Γκρολ. Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει στις 5 Οκτωβρίου από τον εκδοτικό οίκο Simon & Schuster και σύμφωνα με τον μουσικό, θα καταγράφει «όλες τις εμπειρίες που είχα στη ζωή μου – απίστευτες, δύσκολες, αστείες και συναισθηματικές». Η ανακοίνωση συνοδεύθηκε και από μια ηχογραφημένη ανάγνωση του εισαγωγικού κεφαλαίου του βιβλίου, που αναρτήθηκε στο κανάλι των Foo Fighters στο YouTube. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή