ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Eurobank: Ψηφιακά η χορήγηση δανείων σε ΜμΕ

Eurobank: Ψηφιακά η χορήγηση δανείων σε ΜμΕ

Η Eurobank εγκαινιάζει και εισάγει, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τον τρόπο της πλήρως ψηφιοποιημένης χορήγησης δανείου για μικρομεσαίες επιχειρήσεις, με την εφαρμογή της υπηρεσίας e-χρηματοδότηση. Καλύπτει όλες τις χρηματοδοτικές ανάγκες των επιχειρήσεων και επαγγελματιών, ανεξαρτήτως προγράμματος ή ποσού. Η νέα υπηρεσία e-χρηματοδότηση δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να ολοκληρώσει τη διαδικασία αίτησης για χρηματοδότηση μέσω της υπηρεσίας e-Banking, εύκολα και γρήγορα, χωρίς γραφειοκρατία και με απόλυτη ασφάλεια.

Ο πελάτης δεν απαιτείται να ακολουθήσει τη συνήθη διαδικασία της υποβολής αίτησης επαγγελματικής χρηματοδότησης με επίσκεψη στο κατάστημα, αρκεί να μπορεί να συνδεθεί στο v-Banking από τον χώρο της επιχείρησής του. Ακόμα και για την υπογραφή της σύμβασης δεν απαιτείται μετακίνηση. Ειδικότερα, ο ενδιαφερόμενος έχει τη δυνατότητα:

• Να υποβάλει αίτηση για επαγγελματική χρηματοδότηση με ένα μόνο δικαιολογητικό, τον τελευταίο ισολογισμό ή το Ε3, ανάλογα με την κατηγορία βιβλίων.

• Να συζητεί, να θέτει ερωτήματα και να λαμβάνει ενημέρωση και απαντήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια διαδικασίας της αίτησης χρηματοδότησης, από τον σύμβουλο v-Banking της τράπεζας.

Η e-χρηματοδότηση έρχεται να προστεθεί στο ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών που διαθέτει η Eurobank για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις με χρήση των πλέον σύγχρονων και εξελιγμένων μέσων. Η υπηρεσία αφορά όλα τα χρηματοδοτικά προϊόντα της Eurobank γι’ αυτό και ο πελάτης, σε συνεργασία με το στέλεχος της τράπεζας, επιλέγει από τα διαθέσιμα προγράμματα κεφαλαίου κίνησης ή επενδύσεων το καταλληλότερο πρόγραμμα για τις ανάγκες του και με τους ευνοϊκότερους όρους για τον ίδιο.

Η e-χρηματοδότηση είναι διαθέσιμη σε περισσότερες από 100.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις που συνεργάζονται με τη Eurobank και διαθέτουν κωδικούς e-Banking. Η Eurobank, με ένα πλήθος καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών για ιδιώτες και επιχειρηματικούς πελάτες, προσαρμόζει τη λειτουργία της και διευκολύνει τους πελάτες της να ακολουθήσουν τις επιταγές της ψηφιακής εποχής.