Εδώ και έναν χρόνο εμείς χρησιμοποιούμε Apple Pay. Eσείς?

Εδώ και έναν χρόνο εμείς χρησιμοποιούμε Apple Pay. Eσείς?

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Alpha Bank, θέλοντας πάντα να υιοθετεί καινοτόμες τάσεις και προϊόντα, προσέφερε, πρώτη ανάμεσα στις ελληνικές τράπεζες, από τον Απρίλιο 2020, την πολυαναμενόμενη υπηρεσία Apple Pay στους Πελάτες της.

Στο διάστημα αυτό, περισσότερες από 180.000 κάρτες Visa και Mastercard® έχουν ενεργοποιηθεί στο Apple Pay, που αντιστοιχούν σε 100.000 μοναδικούς Πελάτες της Τράπεζας. Ο τζίρος που πραγματοποιείται σε μηνιαία βάση με Apple Pay πλησιάζει τα 15 εκ. Ευρώ, αφότου άνοιξε η αγορά και τα φυσικά σημεία πώλησης.

Οι ενεργοποιήσεις καρτών στο Apple Pay αυξάνονται με σταθερό ρυθμό, γεγονός που δείχνει το αμείωτο ενδιαφέρον των καταναλωτών για την υπηρεσία, ακόμα και ένα χρόνο μετά το λανσάρισμά της.

Η διαδικασία ενεργοποίησης των καρτών σας στην υπηρεσία είναι ιδιαίτερα απλή και σας επιτρέπει να κάνετε τις αγορές σας, ανεξαρτήτως ποσού, ανέπαφα, με ευκολία και ασφάλεια, χωρίς να χρειάζεται να πληκτρολογείτε το PIN της κάρτας σας. Οι Πελάτες της Alpha Bank μπορούν πλέον να προσθέσουν την κάρτα τους στo Apple Wallet κατευθείαν μέσα από την εφαρμογή myAlpha Mobile, επιλέγοντας το αντίστοιχο κουμπί που έχει προστεθεί στις λεπτομέρειες της κάρτας τους.

Προσθέστε κι εσείς σήμερα τις κάρτες Visa και Mastercard® της Alpha Bank στο Apple Pay και πραγματοποιήστε τις συναλλαγές σας έχοντας μαζί σας μόνο το iPhone ή το Apple Watch σας!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή