Η οικονομική ανάκαμψη φέρνει επενδυτικές ευκαιρίες
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
η-οικονομική-ανάκαμψη-φέρνει-επενδυτ-561434767

Η οικονομική ανάκαμψη φέρνει επενδυτικές ευκαιρίες

Κάντε τις σωστές επιλογές με τη βοήθεια του Premium Banking της Εθνικής Τράπεζας.

Μετά την παγκόσμια ύφεση της πανδημίας, τα πρώτα σημάδια ανάκαμψης είναι ήδη ορατά στην ελληνική και διεθνή οικονομία, κάτι που εν μέρει οφείλεται στην πρωτοφανή δημοσιονομική και νομισματική στήριξη, αλλά και στην επανεκκίνηση των δραστηριοτήτων που είχαν διακοπεί ή περιοριστεί σημαντικά. Όμως η ανάκαμψη της οικονομίας προϋποθέτει τη διατήρηση των επιτοκίων σε ιστορικά χαμηλά επίπεδα, με αποτέλεσμα οι καταθέτες να αναζητούν εναλλακτικές μορφές τοποθετήσεων. Ευτυχώς, η Εθνική Τράπεζα επιστρατεύει τους ειδικούς και προσφέρει στους πελάτες τις όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται για να λάβουν τις σωστές αποφάσεις.

Στελέχη της Διεύθυνσης Οικονομικής Ανάλυσης και της Εθνικής Asset Management ΑΕΔΑΚ ανέλυσαν διεξοδικά τα δεδομένα της τρέχουσας περιόδου στο πλαίσιο των διαδικτυακών εκδηλώσεων με θέμα «Επενδυτικές επιλογές σε εποχή χαμηλών επιτοκίων», που διοργάνωσε το Premium Banking της Εθνικής Τράπεζας. Παρουσιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις στην ελληνική και διεθνή οικονομία, αναφέρθηκαν στους βασικούς καταλύτες επανεκκίνησης για το 2021 και τον ισχυρό ρυθμό ανάπτυξης, που αναμένεται να καταγραφεί στο δεύτερο μισό του έτους, καθώς τα ανεπτυγμένα κράτη έχουν ήδη υπερκαλύψει τις απώλειες τις πανδημίας.

Η οικονομική ανάκαμψη φέρνει επενδυτικές ευκαιρίες-1

Όσον αφορά την χώρα μας, έχουμε ήδη τις πρώτες ενδείξεις εξόδου από την κρίση, αφού ο επιχειρηματικός τομέας αποδείχθηκε ανθεκτικός κατά την χρονιά που πέρασε, ενώ η σταθερή στήριξη από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Ταμείο Ανάκαμψης αυξάνουν την ελκυστικότητα της οικονομίας για τους επενδυτές. Υπό αυτές τις συνθήκες, οι επενδυτικές επιλογές είναι πολυάριθμες και περιλαμβάνουν τα αμοιβαία κεφάλαια, τα οποία διαχρονικά εμφανίζουν αποδόσεις, προσφέροντας πρόσβαση στην εγχώρια και τις διεθνείς αγορές ακόμα και με μικρά ποσά.

Με την ενεργή επαγγελματική διαχείριση που προσφέρει μια εταιρεία όπως η Εθνική Asset Management ΑΕΔΑΚ, τα οφέλη για τους πελάτες είναι πολλαπλά: Επιτυγχάνουν τη μέγιστη δυνατή απόδοση των κεφαλαίων τους έχοντας καθημερινή αποτίμηση για τη θέση τους, αλλά και τη δυνατότητα ρευστοποίησης εντός πέντε εργάσιμων ημερών, ενώ η υπεραξία της επένδυσης δεν φορολογείται.

Η οικονομική ανάκαμψη φέρνει επενδυτικές ευκαιρίες-2

Οι πελάτες Premium Banking της Εθνικής απολαμβάνουν μια ξεχωριστή τραπεζική εμπειρία και παράλληλα χτίζουν μια μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης με την τράπεζα, μέσω και του Προσωπικού Συνεργάτη ο οποίος τους υποδέχεται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους εξυπηρέτησης, σχεδιασμένους με έμφαση στην ασφάλεια, την άνεση και τη διακριτικότητα. Οι επενδυτικές προτάσεις, που παρουσιάζει ο Προσωπικός Συνεργάτης στους πελάτες του Premium Banking, είναι απόλυτα εξατομικευμένες και βασίζονται στις ανάγκες, τους στόχους και το επίπεδο του ρίσκου που είναι πρόθυμοι να αναλάβουν.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες Premium Banking της Εθνικής Τράπεζας μπορείτε να δείτε εδώ. Σημειωτέον ότι οι παρεχόμενες από την Τράπεζα επενδυτικές υπηρεσίες είναι αυτές της λήψης, διαβίβασης ή/ και εκτέλεσης εντολών για την κατάρτιση συναλλαγών επί χρηματοπιστωτικών μέσων. Οι ΟΣΕΚΑ (Οργανισμοί Συλλογικών Επενδύσεων σε Κινητές Αξίες) δεν έχουν εγγυημένη απόδοση και οι προηγούμενες αποδόσεις δεν διασφαλίζουν τις μελλοντικές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή