ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Honor: Στους τρεις μεγαλύτερους κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων στην Κίνα

Honor: Στους τρεις μεγαλύτερους κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων στην Κίνα

Στους τρεις μεγαλύτερους κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων στην Κίνα βρίσκεται η Honor. Ειδικότερα, σύμφωνα με την εταιρεία συμβούλων Cinno Research, η HONOR σε πολύ σύντομο διάστημα μετά τα λανσαρίσματα των HONOR 50 (που θα είναι διαθέσιμα τους επόμενους μήνες στην ελληνική αγορά) και του HONOR Magic3 κατάφερε να αυξήσει τις αποστολές έξυπνων κινητών τηλεφώνων (4 εκατομμύρια τεμάχια) μέσα στον προηγούμενο μήνα. Με αυτό τον τρόπο η HONOR μπήκε στους τρεις μεγαλύτερους κατασκευαστές έξυπνων κινητών στην Κίνα ξεπερνώντας την Xiaomi και την Apple.

Τα στοιχεία που δημοσιεύθηκαν από την Cinno Research έδειξαν ότι βασικός λόγος της παραπάνω αύξησης είναι ότι η εφοδιαστική αλυσίδα της εταιρίας επανήλθε στο φυσιολογικό και ότι τα νέα έξυπνα κινητά τηλέφωνα κατάφεραν να κερδίσουν ξανά την εμπιστοσύνη των χρηστών. 

Η έκθεση της Cinno Research έδειξε ότι τον περασμένο μήνα η αγορά έξυπνων κινητών στην Kίνα γνώρισε σταθερή ανάπτυξη, με τις συνολικές αποστολές να αυξάνονται 28,6% σε ετήσια βάση σε 28,68 εκατομμύρια μονάδες. Τα 5G κινητά έγιναν ο κύριος μοχλός ανάπτυξης. Οι αποστολές έφτασαν τα 22,83 εκατομμύρια μονάδες, αντιπροσωπεύοντας το 79,6% του συνόλου.