Νέα πακέτα ομιλίας και δεδομένων από την Cosmote

Νέα πακέτα ομιλίας και δεδομένων από την Cosmote

2' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην εμπορική διάθεση νέων πακέτων ομιλίας και δεδομένων στην κινητή τηλεφωνία με την ονομασία Cosmote Neo προχώρησε η Cosmote, όπως ανακοίνωσαν χθες, σε διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου, στελέχη της εταιρείας. Βασικά χαρακτηριστικά του νέου αυτού προϊόντος είναι η ευελιξία, επειδή δεν υφίσταται ελάχιστη διάρκεια παραμονής, όπως και η διεκπεραίωση από απόσταση, μέσω Διαδικτύου, και της εφαρμογής My Cosmote, διαδικασιών όπως η εγγραφή, η διαχείριση των πακέτων και η πληρωμή των λογαριασμών.

«Το Cosmote Neo σηματοδοτεί μια νέα εποχή στην κινητή τηλεφωνία στη χώρα μας. Είναι ουσιαστικά μια νέα κινητή που απευθύνεται κυρίως στους νέους, χωρίς να είναι καρτοκινητή, αλλά ούτε και συμβόλαιο. Αποτελεί το πρώτο προϊόν κινητής που ζει εξ ολοκλήρου στον ψηφιακό κόσμο, όπως ταιριάζει στον καταναλωτή της ψηφιακής εποχής» ανέφερε, κατά τη χθεσινή διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου, ο Παναγιώτης Γαβριηλίδης, Chief Marketing Officer Consumer Segment του ομίλου ΟΤΕ.

Χωρίς συμβόλαιο, ο συνδρομητής διαμορφώνει ηλεκτρονικά το μηνιαίο πλάνο του έχοντας τέσσερις επιλογές.

Για τη διαμόρφωση του μηνιαίου πλάνου του, ο συνδρομητής Cosmote Neo έχει στη διάθεσή του τέσσερις επιλογές, που περιλαμβάνουν είτε 400 λεπτά χρόνο ομιλίας, είτε 700 λεπτά χρόνο ομιλίας συνδυασμένα με δεδομένα 5 GB ή 10 GB. Η τιμή ενός συνδυασμού κυμαίνεται από 20 έως 30 ευρώ ανά μήνα, ανάλογα με την επιλογή που πραγματοποιεί ο κάθε χρήστης. Επίσης, διατίθενται επιπλέον πακέτα που οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιούν μόνοι τους, οποτεδήποτε θέλουν, ανάλογα με τις ανάγκες τους σε GB, λεπτά ομιλίας και sms. Οι χρήστες δηλαδή μπορούν να επιλέγουν με πέντε ευρώ, ανά επιλογή, 2 GB, 200 λεπτά χρόνου ομιλίας προς όλους, 300 sms, 5 GB για μουσική και βίντεο και 5 GB για χρήση σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και Chat.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στη διαδικτυακή παρουσίαση, το Cosmote Neo απευθύνεται στις κατηγορίες καταναλωτών με μεταβαλλόμενες ανάγκες για χρήση δεδομένων και χρόνου ομιλίας. Η Cosmote παρέχει δωρεάν 100 GB για δώδεκα μήνες στους νέους χρήστες του προγράμματος, οι οποίοι έχουν την ευελιξία να απενεργοποιήσουν την υπηρεσία κατά το δοκούν.

Οσον αφορά τις εφαρμογές My Cosmote και What’S Up (καρτοκινητή), έχουν φτάσει τα 3,4 εκατ., αριθμός που βαίνει αυξανόμενος, σύμφωνα με την Cosmote. O όμιλος ΟΤΕ, όπου ανήκει η Cosmote, είχε πραγματοποιήσει επενδύσεις 5 δισ. ευρώ την περασμένη δεκαετία, διαθέτοντας επενδυτικό πλάνο 2 δισ. ευρώ για την τρέχουσα τετραετία. Οι επενδύσεις αυτές περιλαμβάνουν την ανάπτυξη του δικτύου 5G στην Ελλάδα, με αυτό της Cosmote να διαθέτει πανελλαδική πληθυσμιακή κάλυψη άνω του 50%, ποσοστό που σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αγγίζει το 97% και 90% αντίστοιχα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή