Eνδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις από 1 έως 15 Νοεμβρίου

Eνδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις από 1 έως 15 Νοεμβρίου

Aπό την 1η έως και την 15η Νοεμβρίου 2021 θα διαρκέσει η φετινή ενδιάμεση φθινοπωρινή περίοδος των εκπτώσεων

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Aπό την 1η έως και την 15η Νοεμβρίου 2021 θα διαρκέσει η φετινή ενδιάμεση φθινοπωρινή περίοδος των εκπτώσεων, ενώ τα καταστήματα την Κυριακή 7 Νοεμβρίου θα μπορούν να είναι ανοικτά με προτεινόμενο ωράριο από τις 11:00′ έως τις 18:00′, όπως ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών.

Όπως υπενθυμίζει ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, κατά τη διάρκεια των ενδιάμεσων εκπτώσεων εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και των υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία του ποσοστού έκπτωσης.

Με την ευκαιρία της έναρξης των ενδιάμεσων εκπτώσεων, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Σταύρος Καφούνης, δήλωσε ότι όλες οι εμπορικές αγορές της Αθήνας παραμένουν ασφαλείς και τα καταστήματα με πραγματικό αίσθημα ευθύνης συνεχίζουν να τηρούν ευλαβικά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα προστασίας.

Κάλεσε επίσης τους καταναλωτές να ενισχύσουν όσο μπορούν την αγορά, εκμεταλλευόμενοι τις μειωμένες τιμές των προς διάθεση προϊόντων.

Τέλος, απευθυνόμενος στους εμπόρους, τους διαβεβαίωσε πως «ο σύλλογος, με γνώμονα την απαίτηση του συνόλου των επιχειρηματιών αλλά και των φορέων εκπροσώπησης των καταναλωτών της χώρας, εμμένει στο αίτημα του για άμεση κατάργηση του παρωχημένου θεσμού των ενδιάμεσων εκπτώσεων, οι οποίες παρά τις  διαβεβαιώσεις των αρμοδίων δεν έχουν ακόμα καταργηθεί».

Τελευταίες ειδήσεις

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή