ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Με νέα τεχνολογία η Eurobank μετατρέπει το Android κινητό σε POS

Την πρωτοποριακή τεχνολογία Tap to Phone, που δίνει τη δυνατότητα σε κάθε επιχείρηση, εγκαθιστώντας την εφαρμογή Eurobank Smart POS, να μετατρέπει το Android κινητό της σε POS και να ολοκληρώνει εύκολα, γρήγορα, ανέπαφα και με ασφάλεια κάθε συναλλαγή, λανσάρει η Eurobank.

Με νέα τεχνολογία η Eurobank μετατρέπει το Android κινητό σε POS

Την πρωτοποριακή τεχνολογία Tap to Phone, που δίνει τη δυνατότητα σε κάθε επιχείρηση, εγκαθιστώντας την εφαρμογή Eurobank Smart POS, να μετατρέπει το Android κινητό της σε POS και να ολοκληρώνει εύκολα, γρήγορα, ανέπαφα και με ασφάλεια κάθε συναλλαγή, λανσάρει η Eurobank. Για την κυκλοφορία της νέας αυτής υπηρεσίας η Eurobank συνεργάστηκε με τη Visa, τον πάροχο της τεχνολογίας Tap to Phone. Με τη νέα υπηρεσία η Eurobank είναι η πρώτη συστημική τράπεζα στην Ελλάδα που προωθεί τον αναγκαίο ψηφιακό εκσυγχρονισμό, ειδικά των ελεύθερων επαγγελματιών και ελληνικών μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων.

Η εφαρμογή Eurobank Smart POS αποδέχεται όλες τις Visa και Mastercard κάρτες με τεχνολογία contactless καθώς επίσης και όλα τα ψηφιακά πορτοφόλια, όπως τα Apple Pay, Google Pay και Garmin Pay, τα οποία είναι ήδη διαθέσιμα από τη Eurobank. Η εφαρμογή εξασφαλίζει τα εξής πλεονεκτήματα:

– Δεν απαιτείται κάποια επένδυση σε εξοπλισμό POS από την πλευρά της επιχείρησης ή του ελεύθερου επαγγελματία.

Για τη νέα αυτή υπηρεσία η τράπεζα συνεργάστηκε με τη Visa, τον πάροχο της τεχνολογίας Tap to Phone.

– Ενεργοποιείται άμεσα με την έγκριση μιας απλής αίτησης σε οποιοδήποτε κατάστημα Eurobank και διατίθεται δωρεάν για τους πρώτους έξι μήνες με δυνατότητα παράτασης.

– Δίνει τη δυνατότητα αξιοποίησής της από κάθε επαγγελματία ή επιχείρηση, οποιουδήποτε μεγέθους και σε οποιονδήποτε κλάδο για συναλλαγές ανεξαρτήτως ποσού, τόσο για πληρωμές εκτός του φυσικού χώρου των επιχειρήσεων (courier, delivery, υπηρεσίες μετακίνησης, εστίαση, εμπορία καυσίμων, ελεύθεροι επαγγελματίες κ.λπ.) όσο και για εκείνες εντός των φυσικών καταστημάτων.

– Επιταχύνει και διευκολύνει την ολοκλήρωση της συναλλαγής ανέπαφα με τη μικρότερη αναμονή για τον καταναλωτή μέσω της πλήρους φορητότητας που εξασφαλίζει η μετατροπή του Android κινητού σε POS χωρίς να απαιτείται καλώδιο ή κάποια επιπλέον συσκευή. Μεταξύ άλλων, παρέχονται οι δυνατότητες για έκδοση απόδειξης και αποστολής της στον πελάτη (QR, email, sms) στο σημείο που ολοκληρώνεται η πληρωμή, αλλά και ακύρωσης συναλλαγής, επιστροφής ή και μερικής επιστροφής χρημάτων.

– Μέσω τoυ διαχειριστικού εργαλείου εφαρμογής Merchant Portal η επιχείρηση έχει πλήρη αυτονομία και απόλυτο έλεγχο ενεργοποίησης και απενεργοποίησης των λογαριασμών του προσωπικού. Υποστηρίζει αυτόματο ή χειροκίνητο κλείσιμο βάρδιας, ανάλογα με τον προβλεπόμενο χρόνο απασχόλησης, και έχει τη δυνατότητα διασύνδεσης με το ταμειακό σύστημα της επιχείρησης.

– Είναι ασφαλής και αξιόπιστη βάσει της δεύτερης οδηγίας υπηρεσιών πληρωμών (PSD2) και των διεθνών οργανισμών Visa και Mastercard και δεν αποθηκεύει δεδομένα κατόχου κάρτας στο smartphone.