Η Lamda Development δημιουργεί τον πιο σύγχρονο εμπορικό, ψυχαγωγικό και επιχειρηματικό κόμβο στην Ελλάδα
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
η-lamda-development-δημιουργεί-τον-πιο-σύγχρονο-εμπο-561627892

Η Lamda Development δημιουργεί τον πιο σύγχρονο εμπορικό, ψυχαγωγικό και επιχειρηματικό κόμβο στην Ελλάδα

Έναν νέο, πρωτοποριακό προορισμό για ψώνια και ψυχαγωγία θα έχουν στη διάθεση τους οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Αθήνας στο προσεχές μέλλον, όταν δηλαδή υλοποιηθεί το μεγαλόπνοο όραμα της Lamda Development για το μητροπολιτικό πάρκο του Ελληνικού. Τo μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο εμπορικό κέντρο της Ελλάδας, με συνολική επιφάνεια 130 χιλιάδες τ.μ., αποτελεί μόνο ένα σκέλος του Commercial Hub, το οποίο θα περιλαμβάνει επίσης ένα εμπορικό πάρκο 30.000 τ.μ. καθώς και έναν εμβληματικό πύργο ύψους 150 μέτρων, όπου θα στεγαστούν γραφεία, διαμερίσματα και ξενοδοχείο. Τα σχέδια του συγκροτήματος, με την υπογραφή του βραβευμένου αρχιτεκτονικού γραφείου Aedas, παρουσίασαν διαδικτυακά την περασμένη Τρίτη ο διευθύνων σύμβουλος της Lamda Development, Οδυσσέας Αθανασίου, και η Chief Development Officer της εταιρείας Μελίνα Παΐζη.

Η Lamda Development δημιουργεί τον πιο σύγχρονο εμπορικό, ψυχαγωγικό και επιχειρηματικό κόμβο στην Ελλάδα-1
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Lamda Development, κ. Οδυσσέας Αθανασίου & η Chief Development Officer, κ. Μελίνα Παϊζη

Φιλοδοξία των εμπνευστών του εγχειρήματος είναι το Commercial Hub, που θα εκτείνεται σε πάνω από 185.000 τ.μ. επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, να αποτελέσει επίκεντρο όχι μόνο εμπορικής, αλλά και επιχειρηματικής δραστηριότητας, με σημαντικά οφέλη για την περιοχή και ολόκληρο το Λεκανοπέδιο. «Το Commercial Hub του Ελληνικού είναι ένας προορισμός του μέλλοντος, που σε λίγα χρόνια θα αποτελεί τον πιο σύγχρονο εμπορικό και επιχειρηματικό κόμβο της χώρας» υπογράμμισε ο κ. Αθανασίου.

Στο εμπορικό κέντρο, καταστήματα από γνωστά και ανερχόμενα διεθνή brands θα συνυπάρχουν με χώρους εστίασης, ψυχαγωγίας, και ευεξίας για επισκέπτες κάθε ηλικίας, ενώ στο εμπορικό πάρκο επόμενης γενιάς, που θα αναπτυχθεί σε συνεργασία με τον Όμιλο Fourlis, θα λειτουργούν καταστήματα μεγάλης επιφάνειας με προϊόντα και εξοπλισμό για το σπίτι, την άθληση κ.ο.κ. Παράλληλα, ο εντυπωσιακός πύργος μικτής χρήσης δεν θα είναι απλώς ένα τοπόσημο, αλλά και ένα υπερσύγχρονο Επιχειρηματικό Κέντρο. Εντός του Commercial Hub θα κατασκευαστούν, επίσης, τα κεντρικά γραφεία της Τράπεζας Πειραιώς, σε έναν χώρο 27.500 τ.μ. σχεδιασμένο με έμφαση στη λειτουργικότητα και τη βιωσιμότητα.

Η Lamda Development δημιουργεί τον πιο σύγχρονο εμπορικό, ψυχαγωγικό και επιχειρηματικό κόμβο στην Ελλάδα-2

«Το Commercial Hub του Ελληνικού θα αποτελέσει έναν από τους πιο εντυπωσιακούς προορισμούς που θα δημιουργηθούν στο Ελληνικό» τόνισε από την πλευρά της η κα Παΐζη. Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική με την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών, το συγκρότημα θα διαθέτει τόσο κλειστούς όσο και ανοιχτούς χώρους, όπως αρμόζει σε μια χώρα με εύκρατο κλίμα. «Θα ξεχωρίζει για τον υψηλής αισθητικής, υβριδικό σχεδιασμό του, που συνδυάζει τους κλειστούς με τους ανοιχτούς χώρους, καθώς και για την τεχνολογική του πρωτοπορία. Παράλληλα θα αποτελεί πρότυπο βιώσιμης ανάπτυξης, που αξιοποιεί τις πιο προηγμένες τεχνολογίες και  έξυπνες λύσεις ώστε να ελαχιστοποιείται το περιβαλλοντικό αποτύπωμα του συγκροτήματος.»

Το διεθνές αρχιτεκτονικό γραφείο Aedas, που ιδρύθηκε από τον Ουαλό αρχιτέκτονα Keith Griffiths το 2002 και έχει ως έδρα το Χονγκ Κονγκ, έχει σχεδιάσει, μεταξύ άλλων, τους πύργους του Boulevard Plaza στο Ντουμπάϊ, το κτίριο γραφείων Lè Architecture στην Ταϊβάν, αποσπώντας πολυάριθμες διακρίσεις.

Το Commerial Hub του Ελληνικού αποτελεί μία ακόμη εμβληματική ανάπτυξη της Lamda Development, στο πλαίσιο του οράματός της για τη μεταμόρφωση του παλαιού αεροδρομίου σε μία πόλη του 21ου αιώνα, όπου όλοι θα θέλουμε να ζούμε, να εργαζόμαστε και να περνάμε τον ελεύθερο χρόνο μας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή