ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
delivery-σημαίνει-efood-561629353

Delivery σημαίνει efood

Η ιστορία ενός εκπληκτικού success story, που ξεκίνησε από 2 ανθρώπους το 2011 και απασχολεί σήμερα περισσότερους από 5.100 εργαζόμενους.

Όταν σκεπτόμαστε delivery, το μυαλό πηγαίνει στο efood. Ταυτισμένη με το online delivery, η δημοφιλής ηλεκτρονική πλατφόρμα, που τον Νοέμβριο του 2011 συγκέντρωσε για πρώτη φορά κάτω από μία ομπρέλα  διαφορετικά καταστήματα εστίασης, προσφέροντας στον καταναλωτή τη δυνατότητα να επιλέγει, να παραγγέλνει και να παραλαμβάνει στον χώρο του, δεν σταματά να αναπτύσσεται και έχει λόγους να το γιορτάζει. Τότε, δέκα χρόνια πριν, ήρθε να καλύψει, πρωτοπορώντας, μια πραγματική καταναλωτική ανάγκη. Σήμερα έχει επεκτείνει τις υπηρεσίες του, εκτός από την εστίαση, σε πλήθος διαφορετικών κατηγοριών προϊόντων από 20.000 επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται σε 100 διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας.

Η ιστορία του efood είναι η ιστορία ενός εκπληκτικού ελληνικού success story. Και παρότι εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι το χρησιμοποιούν καθημερινά, λίγοι είναι εκείνοι που γνωρίζουν πώς γεννήθηκε αλλά και πώς εξελίχθηκε η εταιρεία που αποτελεί σήμερα έναν από τους κορυφαίους εργοδότες στην ελληνική αγορά και αποσπά συνεχώς σημαντικές διακρίσεις σε όλες τις πτυχές της δραστηριότητάς της. Ξεκινώντας από 2 ανθρώπους το 2011, απασχολεί σήμερα περισσότερους από 5.100 εργαζόμενους, ενώ έχει επενδύσει περισσότερα από 80 εκατομμύρια ευρώ σε κόστος μισθοδοσίας την τελευταία τριετία. Πιστή στη δέσμευσή του να παρέχει ποιοτικές θέσεις εργασίας και με ρυθμό αύξησης του προσωπικού του μεγαλύτερο του 40% ανά έτος, η εταιρεία προσφέρει για το 2021 στους διανομείς της παροχές, οι οποίες θα ξεπεράσουν τα 1,8 εκατομμύρια ευρώ. 

Καταλυτική υπήρξε όμως και η συνεισφορά της στη διασφάλιση της βιωσιμότητας χιλιάδων ελληνικών επιχειρήσεων, η οποία απειλήθηκε με την έλευση της υγειονομικής κρίσης. Η δυνατότητα ηλεκτρονικών παραγγελιών μέσα από το κανάλι του efood και το δίκτυο της πολυπληθέστερης ομάδας διανομέων στην Ελλάδα διασφάλισε τη συνέχεια της λειτουργίας τους αλλά και τη διατήρηση του προσωπικού τους. Από την αρχή της πανδημίας και των περιορισμών στην αγορά μέχρι σήμερα περισσότερες από 6.000 νέες επιχειρήσεις εντάχθηκαν στην πλατφόρμα του efood, το οποίο ανέλαβε τη διανομή των προϊόντων τους.

Δέκα χρόνια efood σημαίνει δέκα χρόνια ισχυρής παρουσίας στο πλευρό της ελληνικής κοινωνίας. Έτσι, την τριετία 2019-2021, υλοποίησε επενδύσεις και πρωτοβουλίες για την κοινωνία και το περιβάλλον, αλλά και δωρεές συνολικού ύψους 900.000 ευρώ, με τη στήριξη μάλιστα των χρηστών της πλατφόρμας. Δημιουργώντας νέα δεδομένα στην αγορά του delivery στην Ελλάδα, το efood αποτελεί ένα από τα πλέον θετικά παραδείγματα ελληνικού επιχειρείν. Οι επόμενες επιχειρηματικές του κινήσεις, που βρίσκονται στα σκαριά, θα το εντάξουν σε ένα νέο κύκλο ανάπτυξης, στον οποίο η κοινωνία θα παραμείνει δυναμικά στο προσκήνιο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή