Σε 100 νέες προσλήψεις προχωράει η Sitecore

Σε 100 νέες προσλήψεις προχωράει η Sitecore

Με ακόμη 100 νέες θέσεις εργασίας, μέσα στο επόμενο εξάμηνο, ενισχύει τον τεχνολογικό κόμβο της στην Αθήνα η αμερικανική εταιρεία ψηφιακού μάρκετινγκ και διαχείρισης ψηφιακού περιεχομένου Sitecore.

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ακόμη 100 νέες θέσεις εργασίας, μέσα στο επόμενο εξάμηνο, ενισχύει τον τεχνολογικό κόμβο της στην Αθήνα η αμερικανική εταιρεία ψηφιακού μάρκετινγκ και διαχείρισης ψηφιακού περιεχομένου Sitecore. Η εταιρεία, που διαθέτει επενδυτικό πρόγραμμα της τάξεως του 1,2 δισ. ευρώ τα επόμενα χρόνια, μετά την εξαγορά της Moosend τον περασμένο Μάιο, ενισχύει περαιτέρω το αποτύπωμά της στην Ελλάδα, αυξάνοντας συνολικά τον αριθμό των εργαζομένων της σε 150.

Μέσω του τεχνολογικού κόμβου της, που βρίσκεται στο Μαρούσι, η εταιρεία επιδιώκει να στηρίξει το πλάνο επέκτασης και ανάπτυξης των προϊόντων της δημιουργώντας νέες τεχνολογικές λύσεις. Η Sitecore επενδύει σε τομείς όπως το product development και το ψηφιακό νέφος (Azure και AWS), ενώ τα προϊόντα που θα αναπτυχθούν από την ομάδα της Αθήνας θα αξιοποιηθούν από το υπάρχον και το μελλοντικό πελατολόγιο της εταιρείας σε όλο τον κόσμο.

Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, η Sitecore έχει τριπλασιάσει το δυναμικό της στην Αθήνα, καλύπτοντας κυρίως θέσεις προγραμματιστών και μηχανικών λογισμικού, ώστε το τεχνολογικό κέντρο να είναι σε θέση να υποστηρίξει το στρατηγικό πλάνο ανάπτυξης της εταιρείας και τις  δραστηριότητές της τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς. Για να κάνει ακόμη πιο εύκολη και αποτελεσματική τη διαδικασία για τους υποψηφίους στην Ελλάδα, η Sitecore λανσάρει παράλληλα και ένα εξειδικευμένο career site, μέσα από το οποίο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν το βιογραφικό τους και να επιταχύνουν τη διαδικασία συνέντευξης με την ομάδα της εταιρείας στην Αθήνα.

«Η επιλογή της Αθήνας για το τεχνολογικό hub της Sitecore έγινε ώστε να αξιοποιηθεί αποτελεσματικά το Greek talent και το αδιαμφισβήτητα υψηλό επίπεδο των Ελλήνων μηχανικών και προγραμματιστών», ανέφερε ο Γιάννης Ψαρράς, αντιπρόεδρος του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής (VP of Engineering) στη Sitecore.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή