Εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες του eBay με «οδηγό» την Εθνική Τράπεζα
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
εκμεταλλευτείτε-τις-δυνατότητες-του-ebay-561720019

Εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες του eBay με «οδηγό» την Εθνική Τράπεζα

Διαθέτετε επιχείρηση και θέλετε να κατακτήσετε τον κόσμο του eBay, αλλά δεν ξέρετε από που να ξεκινήσετε; Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Εθνικής Τράπεζας, η οποία παρέχει όλη την κατάρτιση και καθοδήγηση που θα χρειαστείτε.

Η επιστροφή στην προ πανδημίας κανονικότητα αρχίζει πλέον να μοιάζει αρκετά πιθανή όσον αφορά την εξωστρέφεια και τις κοινωνικές συναναστροφές μας. Σε ορισμένους τομείς, όμως, το τοπίο έχει αλλάξει οριστικά, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον τρόπο που κάνουμε τις αγορές μας: Το 2021 ήταν η καλύτερη χρονιά στην ιστορία του ηλεκτρονικού εμπορίου, τόσο σε διεθνές όσο και σε ελληνικό επίπεδο, ενώ μια σημαντική μερίδα των καταναλωτών εξοικειώθηκε όσο ποτέ άλλοτε με τις ονλάιν αγορές.

Εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες του eBay με «οδηγό» την Εθνική Τράπεζα-1

Καθώς τα διαδοχικά lockdown και ο φόβος της νόσησης έστρεψε το κοινό μακριά από τα συμβατικά καταστήματα, οι μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, που απευθύνονται στους καταναλωτές (B2C), αναγκάστηκαν να προσαρμοστούν στη νέα ψηφιακή εποχή και να αναζητήσουν ευκαιρίες ανάπτυξης στην απέραντη, χωρίς σύνορα αγορά του ίντερνετ.

Πιστή στην υπόσχεση της να προσφέρει τις πιο καινοτόμες λύσεις στους παλιούς και καινούριους πελάτες της, η Εθνική Τράπεζα προχώρησε σε μια νέα, στρατηγική συνεργασία με το eBay. Ήδη, πάνω από 20 χιλιάδες ελληνικές επιχειρήσεις προωθούν αποτελεσματικά τα προϊόντα τους στην παγκόσμια αγοραστική πλατφόρμα των 154 εκατ. αγοραστών, πουλώντας ένα προϊόν κάθε 34 δευτερόλεπτα- οι συνολικές πωλήσεις τους για το 2020 σχεδόν άγγιξαν το ένα εκατ. προϊόντα.

Εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες του eBay με «οδηγό» την Εθνική Τράπεζα-2

Η συνεργασία με το eBay φέρνει την Εθνική Τράπεζα ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο της να παρέχει ολοκληρωμένη κάλυψη των επιχειρηματικών αναγκών των πελατών της με τεχνογνωσία, ευελιξία και άριστη εξυπηρέτηση. Όπως πάντα, η μεγάλη ελληνική τράπεζα βρίσκεται μπροστά σε θέματα καινοτομίας και ψηφιακών υπηρεσιών, προσφέροντας παράλληλα συμβουλευτική υποστήριξη και καθοδήγηση.

Αν λοιπόν είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης και διαθέτετε πάνω από 100 προϊόντα για πώληση, μπορείτε σήμερα κιόλας να διευρύνετε σημαντικά το πελατολόγιό σας προωθώντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας στο eBay. Η Εθνική Τράπεζα εξασφαλίζει στους πελάτες της μία σειρά από μοναδικά προνόμια, στα οποία συμπεριλαμβάνεται η δωρεάν συνδρομή για τρεις μήνες και η προσωπική εκπαίδευση από τους ειδικούς του eBay σε πέντε μόλις βήματα. Υπό την καθοδήγηση τους, θα μπορέσετε να δημιουργήσετε λογαριασμό στην εμπορική πλατφόρμα και να τον ενημερώσετε με προϊόντα, ενώ θα μάθετε πως να επικοινωνείτε με τους πελάτες σας πιο αποτελεσματικά.

Εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες του eBay με «οδηγό» την Εθνική Τράπεζα-3

Παρέχονται, ακόμα, αυτοματοποιημένες λύσεις ενημέρωσης και ανανέωσης αποθέματος για να προσθέτετε νέα προϊόντα και να συγχρονίζετε τις παραγγελίες σας, μαζί με τις βέλτιστες πρακτικές και τα εργαλεία μάρκετινγκ, που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Ανοίξτε σήμερα την πόρτα για την εξωστρέφειά σας με ένα κλικ στην ιστοσελίδα της Εθνικής Τράπεζας, όπου μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και να επωφεληθείτε από τα προνόμια της συνεργασίας με την παγκόσμια πλατφόρμα διαδικτυακών αγορών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή