Περιοδεία σε Μαγνησία, Λάρισα από τη διοίκηση της Alpha Bank

Περιοδεία σε Μαγνησία, Λάρισα από τη διοίκηση της Alpha Bank

Τριήμερη περιοδεία στις περιφερειακές ενότητες Λάρισας και Μαγνησίας πραγματοποίησε η διοίκηση της Alpha Bank

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τριήμερη περιοδεία στις περιφερειακές ενότητες Λάρισας και Μαγνησίας πραγματοποίησε η διοίκηση της Alpha Bank, με επικεφαλής τον διευθύνοντα σύμβουλο Bασίλη Ψάλτη και με τη συμμετοχή του γενικού διευθυντή Wholesale Banking Γιάννη Εμίρη και των διευθυντών Εμπορικής Τραπεζικής, Επιχειρηματικών Κέντρων και Δικτύου Καταστημάτων της τράπεζας. Σε μια ιδιαίτερη συγκυρία για την παγκόσμια και την ελληνική οικονομία, η επίσκεψη στη Θεσσαλία σηματοδοτεί την αποφασιστικότητα της διοίκησης της Alpha Bank να σταθεί στο πλευρό των ελληνικών επιχειρήσεων σε όλη την Ελλάδα, θέτοντας στη διάθεσή τους μια πληθώρα επιλογών για χρηματοδότηση των επενδυτικών σχεδίων τους και παροχή κεφαλαίων κίνησης.

Το κλιμάκιο της Alpha Bank είχε συναντήσεις με τις διοικήσεις επτά κορυφαίων επιχειρηματικών ομίλων στην περιοχή, στο πλαίσιο υλοποίησης της φιλόδοξης πιστωτικής πολιτικής της, που έχει στόχο την καθαρή διοχέτευση πόρων άνω των 8 δισ. ευρώ στην ελληνική οικονομία την προσεχή τριετία.

Η Θεσσαλία, πέραν του πρωταγωνιστικού ρόλου της στον αγροδιατροφικό τομέα, διαθέτει ένα επιχειρηματικό δυναμικό που χαρακτηρίζεται από υψηλό βαθμό καινοτομίας και εξωστρέφειας, στους κλάδους του εμπορίου, του τουρισμού και της βιομηχανίας. Η κινητοποίηση των χρηματοδοτικών πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης, του ΕΣΠΑ και του αναπτυξιακού νόμου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων υψηλής προστιθέμενης αξίας, που θα έχουν ως αποτέλεσμα νέες θέσεις απασχόλησης και δυναμική ανάπτυξη για την τοπική και την εθνική οικονομία.

«Η αποφασιστικότητα, η εξωστρέφεια αλλά και η ανθεκτικότητα της επιχειρηματικότητας της Θεσσαλίας και ευρύτερα της ελληνικής περιφέρειας, παρά τη δύσκολη διεθνή συγκυρία, αποτελούν λόγο αισιοδοξίας για το αύριο της ελληνικής οικονομίας», δήλωσε ο CEO του ομίλου της Alpha Bank, επισημαίνοντας παράλληλα ότι «η Θεσσαλία, μια δυναμική περιφέρεια όπου συνυπάρχουν τα μεγάλα αστικά κέντρα, ο ανεπτυγμένος αγροδιατροφικός τομέας, οι υπηρεσίες, η εκπαίδευση, ο τουρισμός αλλά και η παραγωγή βιομηχανικών προϊόντων που απευθύνονται στις διεθνείς αγορές, μπορεί να πρωταγωνιστήσει σε αυτή τη νέα σελίδα ανάπτυξης για την ελληνική οικονομία».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή