Ηλεκτρονικές υπηρεσίες μέσα από την ιστοσελίδα της doValue Greece

Ηλεκτρονικές υπηρεσίες μέσα από την ιστοσελίδα της doValue Greece

Οι οφειλέτες έχουν πρόσβαση σε απαντήσεις σχετικά με την οφειλή τους και τις δυνατότητες ρύθμισης.

1' 55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε μια νέα εποχή ψηφιακού μετασχηματισμού εισέρχεται η doValue Greece, παρέχοντας στους συναλλασσόμενους οφειλέτες μια σειρά από ηλεκτρονικές υπηρεσίες προκειμένου να έχουν πρόσβαση σε απαντήσεις για θέματα που τους απασχολούν σχετικά με την οφειλή τους και τις δυνατότητες ρύθμισης, καθώς και να υποβάλλουν ηλεκτρονικά, χωρίς χρονοβόρες και γραφειοκρατικές διαδικασίες, αιτήματα ρύθμισης της οφειλής τους.

Ο οφειλέτης θα μπορεί να αναζητήσει πληροφορίες στο site της εταιρείας για τις ψηφιακές υπηρεσίες και τις προσφερόμενες λύσεις ρύθμισης και οριστικής διευθέτησης οφειλών του και να υποβάλει ηλεκτρονικά το αίτημά του. Ενδεικτικά μέσα σε ένα ευρύ φάσμα e-Υπηρεσιών προσφέρονται μεταξύ άλλων:

e-Ρύθμιση οφειλής – Υποβολή αιτήματος ρύθμισης οφειλής σε μόλις λίγα βήματα, ολοκληρώνοντας τις ενέργειες που απαιτούνται για ρύθμιση, όπως η καταχώριση επιθυμητής δόσης ρύθμισης, η επισύναψη των εγγράφων που απαιτούνται για την αξιολόγηση και υλοποίηση του αιτήματος ρύθμισης κ.λπ.

e-Signature – Υπηρεσία μέσω της οποίας ο οφειλέτης ολοκληρώνει γρήγορα την υπογραφή της σύμβασης ρύθμισης της οφειλής του με ένα κλικ, εύκολα και με ασφάλεια.

e-Payment – Με τη νέα online υπηρεσία e-Payment, έπειτα από επικοινωνία με εκπρόσωπο της εταιρείας ο οφειλέτης λαμβάνει email με αίτημα πληρωμής, στο οποίο αναφέρονται ο κωδικός και το ποσό πληρωμής. Η πληρωμή πραγματοποιείται με έγκυρο και ασφαλή τρόπο με ανώτατο όριο κάθε συναλλαγής το ποσό των 2.000 ευρώ, χωρίς προμήθεια.

Οι οφειλέτες έχουν πρόσβαση σε απαντήσεις σχετικά με την οφειλή τους και τις δυνατότητες ρύθμισης.

Online Advisor – Παρέχει τη δυνατότητα επικοινωνίας με συγκεκριμένο εκπρόσωπο της εταιρείας μέσω τηλεδιάσκεψης, κατόπιν σχετικού ραντεβού που ορίζεται κατά την τηλεφωνική επαφή του οφειλέτη με εκπρόσωπο της doValue Greece.

e-KYC «Γνώρισε τον πελάτη σου» – Επικαιροποίηση στοιχείων ταυτοποίησης του οφειλέτη μέσω τηλεδιάσκεψης, κατόπιν καταχώρισης σχετικού ηλεκτρονικού αιτήματος.

e-Δικαιολογητικά – Ο οφειλέτης επισυνάπτει, ηλεκτρονικά, δικαιολογητικά που σχετίζονται με την οφειλή του.

e-Εντυπα – Διαθέσιμα πρότυπα εντύπων που σχετίζονται με τη διαχείριση της οφειλής, όπως ενδεικτικά εξουσιοδότηση τρίτου προσώπου, ρυθμίσεις οφειλής σύμφωνα με τον Κώδικα Δεοντολογίας, υποβολή ένστασης στο πλαίσιο του ως άνω Κώδικα, καθώς και έντυπα που αφορούν την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα ειδικών κατηγοριών.

e-Αιτήματα – Ηλεκτρονική υποβολή αιτήματος για ενημέρωση οφειλής, λήψη βεβαιώσεων οφειλής, εξόφληση, καταβολή τόκων, χορήγηση κίνησης λογαριασμού, πληροφορίες ύψους δόσης / λογαριασμού, ηλεκτρονική υποβολή αιτήματος άρσης προσημείωσης υποθήκης, καθώς και αντικατάσταση και ανανέωση ασφαλιστηρίων συμβολαίων.

Προσωποποιημένες προτεινόμενες λύσεις ρύθμισης οφειλών, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του οφειλέτη, μέσα από ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό κύκλωμα στον ιστότοπο της εταιρείας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT