Convert Group: Ανατρέποντας τις προκαταλήψεις

Convert Group: Ανατρέποντας τις προκαταλήψεις

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Convert Group: Ανατρέποντας τις προκαταλήψεις-1

H Convert Group δραστηριοποιείται στην παροχή και ανάλυση δεδομένων ηλεκτρονικού εμπορίου. Με την καινοτόμο πλατφόρμα της eRetail Suite, βασισμένη σε τεχνολογίες Τεχνητής Νοημοσύνης σε συνδυασμό με συμβουλευτικές υπηρεσίες data & analytics, έχει δραστηριοποιηθεί σε 13 χώρες παγκοσμίως. Μάλιστα, η εταιρεία διακρίνεται, τα τελευταία δύο χρόνια, ως μία από τις 1.000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Ευρώπη, σύμφωνα με τους Financial Times και το Statista. Στο πελατολόγιό της εντάσσονται 15 από τις 20 μεγαλύτερες παγκόσμιες πολυεθνικές εταιρείες καταναλωτικών αγαθών παγκοσμίως.

Ενέργειες που την κάνουν και ξεχωρίζει

• Θεσμός των Open Meetings, σύμφωνα με τον οποίο οποιοσδήποτε εργαζόμενος μπορεί να παρακολουθήσει ένα meeting μιας διαφορετικής ομάδας. Όλες οι συναντήσεις επικοινωνούνται σε όλους.
• «Early Friday». H εταιρεία κλείνει την Παρασκευή στις 14.00 τους καλοκαιρινούς μήνες, ως αναγνώριση και επιβράβευση της προσπάθειας όλων για την επίτευξη αποτελεσμάτων.
• Απεριόριστες άδειες ασθενείας στους εργαζομένους, χωρίς την υποχρέωση προσκόμισης βεβαίωσης από γιατρό, επιβεβαιώνοντας με αυτόν τον τρόπο την απόλυτη εμπιστοσύνη που χαρακτηρίζει τις σχέσεις της εταιρείας με τους εργαζομένους.
• 20% επιπλέον ημέρες άδειας ετησίως, άδεια γενεθλίων, ευέλικτο ωράριο, δυνατότητα τηλεργασίας, υποδομή για να φέρει ο εργαζόμενος τα παιδιά του ή τα κατοικίδιά του στο γραφείο.
• Κοινωνική Ευθύνη: Υπαρξη 3 ομάδων εργαζομένων όπου καθεμία, με ή χωρίς τη συνδρομή της εταιρείας, κάνει διάφορες δράσεις: βοήθεια σε ορφανοτροφεία, υποστήριξη δημόσιων σχολείων, υποβαθμισμένων κυρίως περιοχών, εκπαίδευση εκπαιδευτικών σε θέματα τεχνολογίας.

Η άποψη των αξιολογητών

Η εταιρεία προβάλλει μια επιχειρηματική στρατηγική που ευθυγραμμίζεται με τις αξίες και την κουλτούρα της με απλό και σαφή τρόπο. Η Convert Group έχει αρκετές εταιρικές πρακτικές που συνδέονται με τη φιλοσοφία και τις αξίες της, καθώς και προγράμματα για την ενθάρρυνση της καινοτομίας. Τα προγράμματά της είναι για όλους και δεν αποκλείουν ομάδες εργαζομένων. Δίνει έμφαση στην καινοτομία και τη δυνατότητα στους εργαζομένους να μετέχουν εμπράκτως στη λήψη αποφάσεων.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

• Η εταιρεία ξεχωρίζει για την καινοτομία και την ευρηματικότητά της και το κλειδί της επιτυχίας της είναι οι άνθρωποί της και το κλίμα που έχουν δημιουργήσει.

93% θεωρούν: «Η διοίκηση προσλαμβάνει ανθρώπους που ταιριάζουν με την κουλτούρα του οργανισμού».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT