Οι Times ψηφίζουν Ελλάδα: «Τα λέμε κάτω στην ταβέρνα»

Οι Times ψηφίζουν Ελλάδα: «Τα λέμε κάτω στην ταβέρνα»

Εκτενές αφιέρωμα των βρετανικών Times για την Ελλάδα, το οποίο ξεχωρίζει ιδίως τα Χανιά, αλλά και την Κέρκυρα και την Κεφαλονιά

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Νέες απευθείας πτήσεις από τη Σκωτία σας επιτρέπουν να ανεβάσετε την ένταση στην γοητεία μίας παλιάς πόλης λιγότερο από τέσσερις ώρες μακριά», επισημαίνει εκτενές αφιέρωμα των βρετανικών Times για την Ελλάδα, το οποίο ξεχωρίζει ιδίως τα Χανιά, αλλά και την Κέρκυρα και την Κεφαλονιά.

Κρήτη – Διακοπές με μία δόση πόλης και μία δόση παραλίας

«Χανιά, το όμορφο λιμάνι στην βορειοδυτική Κρήτη ξεχειλίζει μία μεθυστική γοητεία παλιάς πόλης με μία δόση μεσαιωνικής βενετσιάνικης αρχιτεκτονικής, εστιατόρια κατά μήκος του λιμανιού που σφύζουν από ζωή και πολυσύχναστες ανοιχτές αγορές». Η περιγραφή των Times για τα Χανιά, η οποία περιλαμβάνει εν συντομία την μακρά ιστορία του τόπου, καλεί τους Σκωτσέζους τουρίστες να επισκεφθούν το νησί για τα χαμάμ, τις παραλίες, το φαγητό, τα γύρω χωριά και τις δραστηριότητες.

Διαβάστε περισσότερα στο moneyreview.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή