Συνεργασία για την ψηφιακή αναβάθμιση ΜμΕ

Συνεργασία για την ψηφιακή αναβάθμιση ΜμΕ

Σε στρατηγική συνεργασία με στόχο την ενίσχυση του ψηφιακού μετασχηματισμού μικρομεσαίων επιχειρήσεων προχωράει η Εθνική Τράπεζα με τον όμιλο της Epsilon Net, τη Microsoft και την Info Quest Technologies.

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε στρατηγική συνεργασία με στόχο την ενίσχυση του ψηφιακού μετασχηματισμού μικρομεσαίων επιχειρήσεων προχωράει η Εθνική Τράπεζα με τον όμιλο της Epsilon Net, τη Microsoft και την Info Quest Technologies.

Η συνεργασία εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος Ψηφιακά εργαλεία MμΕ του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας και αποσκοπεί στην υποστήριξη της ψηφιακής αναβάθμισης των πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων της χώρας μέσω επιδότησης 90% (με τη μορφή κουπονιών-vouchers) για την προμήθεια σύγχρονων ψηφιακών εργαλείων και υπηρεσιών.

Οπως αναφέρει σε ανακοίνωση η τράπεζα, η ΕΤΕ συμπράττει με τις κορυφαίες εταιρείες πληροφορικής στην Ελλάδα εξασφαλίζοντας στους πελάτες της υψηλής ποιότητας ψηφιακές υπηρεσίες και προϊόντα, στο πλαίσιο της δημιουργίας επιχειρηματικών οικοσυστημάτων και αξιοποιώντας παράλληλα τις δυνατότητες του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0». Μέσω της συνεργασίας αυτής, ο όμιλος Epsilon Net, η Microsoft και η Info Quest Technologies προσφέρουν στους επιχειρηματικούς πελάτες της Εθνικής Τράπεζας:

1. Ενημέρωση για το πρόγραμμα και συμβουλευτικές υπηρεσίες για τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου πλάνου ψηφιακού μετασχηματισμού.

2. Εξατομικευμένες λύσεις που απαντούν σε καίριες ανάγκες των σημερινών επιχειρήσεων στους ακόλουθους άξονες:

Η Εθνική Τράπεζα συμπράττει με Epsilon Net, Microsoft και Info Quest Technologies.

– Βελτίωση λειτουργιών, όπως ηλεκτρονική τιμολόγηση, εμπορική διαχείριση, επιχειρησιακά συστήματα ERP/CRM.

– Συνεργασία και παραγωγικότητα με εργαλεία τηλεργασίας, αποθηκευτικό χώρο στο cloud, σουίτα οffice και εφαρμογές αυτοματισμού και ψηφιοποίησης διαδικασιών.

– Ασφάλεια και εμπιστοσύνη με ολοκληρωμένες λύσεις ασφαλείας και επιχειρηματικής συνέχειας.

– Ηλεκτρονικό επιχειρείν για λύσεις e-commerce.

3. Υπηρεσίες εκπαίδευσης και υποστήριξης κατά την υλοποίηση των λύσεων.

Στηρίζοντας έμπρακτα και διαρκώς την ανάπτυξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, «η Εθνική Τράπεζα προχωράει στη συνεργασία αυτή, εκτιμώντας ότι θα προσφέρει την τεχνογνωσία, τα εργαλεία και τις ολοκληρωμένες ψηφιακές λύσεις που θα βοηθήσουν τις ελληνικές επιχειρήσεις να επιταχύνουν τον ψηφιακό τους μετασχηματισμό», καταλήγει στην ανακοίνωσή της η ΕΤΕ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή