Τρεις εταιρείες συμπράττουν για ένα καλύτερο μέλλον
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
τρεις-εταιρείες-συμπράττουν-για-ένα-κ-561977104

Τρεις εταιρείες συμπράττουν για ένα καλύτερο μέλλον

Η Teleperformance Greece, σε συνεργασία με την DIMAND Real Estate Development και την Barphone, προσφέρουν τέσσερα οχήματα στο Πυροσβεστικό Σώμα

Ο κόσμος μας μπορεί να βελτιωθεί σημαντικά μόνο μέσω της συλλογικής δράσης, μας υπενθυμίζουν έμπρακτα τρεις ελληνικές εταιρείες, οι οποίες αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να στηρίξουν το Πυροσβεστικό Σώμα κατά τη δύσκολη περίοδο του καλοκαιριού. Η Teleperformance Greece, η μεγαλύτερη εταιρεία παροχής Customer Experience Management στην χώρα μας με πάνω από 11.500 εργαζόμενους προερχόμενους από 109 χώρες, μαζί με την κορυφαία εταιρεία στην ανάπτυξη ακινήτων DIMAND Real Estate Development και την Barphone, η οποία δραστηριοποιείται εδώ και 50 χρόνια στον χώρο των τηλεπικοινωνιών, δώρισαν στο Πυροσβεστικό Σώμα τέσσερα οχήματα τύπου 4×4 SUVs. Με αυτόν τον τρόπο ενισχύουν τις επιχειρησιακές του δυνατότητες εντός του αστικού και του δασικού περιβάλλοντος, ενώ συγχρόνως στηρίζουν το έργο των πυροσβεστών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

Τρεις εταιρείες συμπράττουν για ένα καλύτερο μέλλον-1

Η σημασία της δωρεάς επισημάνθηκε στο πλαίσιο της εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 26 Ιουλίου στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής παρουσία του Ιωάννη Σταμούλη, κλαδάρχη Διοικητικής Υποστήριξης ΑΠΣ, Υποστράτηγο Π.Σ., και των CEO των εταιρειών Κωνσταντίνο Χαμαλέλη (Teleperformance Greece), Δημήτρη Ανδριόπουλο (DIMAND) και Πέτρο Θεριανό (Barphone).

«Είναι βέβαιο πως ο κάθε ένας από εμάς έχει ευθύνη και χρέος να προστατεύει το περιβάλλον. Είναι επίσης βέβαιο πως, όταν αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες με συνέργεια και σε συνεργασία, η δύναμή μας αυξάνεται πολύ και ο αντίκτυπος των αποτελεσμάτων μας είναι πολύ μεγαλύτερος» δήλωσε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Διευθύνων Σύμβουλος της Teleperformance Greece, Κωνσταντίνος Χαμαλέλης, εκφράζοντας την ικανοποίηση του για την υλοποίηση της πρωτοβουλίας. «Η Teleperformance Greece επιδιώκει με κάθε τρόπο να είναι συμμέτοχος σε τέτοιες σπουδαίες δράσεις και ενέργειες, καθώς αυτές αποτελούν προτεραιότητα και βασικά στοιχεία της στρατηγικής της εταιρείας. Στην Teleperformance Greece, εκτός από τους επιχειρηματικούς μας στόχους, αναλαμβάνουμε και υλοποιούμε δράσεις που στόχο έχουν την προστασία του περιβάλλοντος, τη στήριξη της κοινωνίας και των ευάλωτων ομάδων», πρόσθεσε, ενώ ευχαρίστησε τις δύο συνεργαζόμενες εταιρείες για την σύμπραξη.

Τρεις εταιρείες συμπράττουν για ένα καλύτερο μέλλον-2

O Δημήτρης Ανδριόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της DIMAND, τόνισε ότι η προστασία του περιβάλλοντος συγκαταλέγεται στις θεμελιώδεις αρχές που συνιστούν την κουλτούρα της εταιρείας. «Προχωρήσαμε σε αυτή την πρωτοβουλία μαζί με τις εταιρείες Βarphone και Teleperformance Greece, με τις οποίες μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα και τις ίδιες πεποιθήσεις σε ό,τι αφορά στην ευθύνη που έχουμε όλοι απέναντι στις μελλοντικές γενιές, όχι μόνο να προστατεύσουμε τον πλανήτη, αλλά και να τον παραδώσουμε σε καλύτερη κατάσταση από αυτήν που τον παραλάβαμε», συνέχισε.

«Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που συμμετέχουμε στη συγκεκριμένη ενέργεια για την προστασία και πρόληψη απέναντι στις φυσικές καταστροφές» υπογράμμισε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Barphone, Πέτρος Θεριανός. «Πιστεύουμε πολύ στη συνεργασία και την ευαισθητοποίηση. Όταν οι εταιρείες ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να προσφέρουμε πολλά περισσότερα στο περιβάλλον και να αποτελέσουμε φωτεινά παραδείγματα για την κοινωνία μας», κατέληξε.

Απ’ την πλευρά του, ο Ιωάννης Σταμούλης, εκπρόσωπος του Πυροσβεστικού Σώματος, ανέφερε: ««Η σημαντική αυτή δωρεά, που προέρχεται από τις τρεις κορυφαίες εταιρείες Teleperformance Greece, DIMAND και Barphone, ήρθε σε στιγμή που θα συμβάλει τόσο στην εμψύχωση του πυροσβεστικού προσωπικού που αντιλαμβάνεται για μία ακόμη φορά την κοινωνική αναγνώριση του έργου που επιτελεί, αλλά ταυτόχρονα θα συμβάλει και στην ενίσχυση της επιχειρησιακής  δράσης του Πυροσβεστικού Σώματος».

        

 

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή