Όταν όλα στην ενέργεια αλλάζουν, υπάρχει κάποιος που μπορείς να εμπιστευτείς
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
όταν-όλα-στην-ενέργεια-αλλάζουν-υπάρχ-561983632

Όταν όλα στην ενέργεια αλλάζουν, υπάρχει κάποιος που μπορείς να εμπιστευτείς

Όταν τα δεδομένα στο απρόβλεπτο παγκόσμιο περιβάλλον της ενέργειας αλλάζουν με ρυθμούς που δυσκολευόμαστε να ακολουθήσουμε, είναι φυσικό να αναζητάμε σταθερότητα, ασφάλεια και αξιοπιστία. 

Η ΔΕΗ έχει αποδείξει έμπρακτα, ότι παραμένει σταθερή σε ό,τι υποσχεθεί και βρίσκεται πάντα εδώ, έχοντας λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να δώσει λύσεις, όχι μόνο στους πελάτες που την έχουν ήδη εμπιστευτεί, αλλά σε όλους τους καταναλωτές. 

Στις πρόσφατες ανακοινώσεις των νέων τιμών για την ενέργεια, η ΔΕΗ κατάφερε να προσφέρει από τις χαμηλότερες τιμές κιλοβατώρας στην αγορά, ανατρέποντας έτσι το στερεότυπο του ακριβού παρόχου ενέργειας. 

Όταν όλα στην ενέργεια αλλάζουν, υπάρχει κάποιος που μπορείς να εμπιστευτείς-1

Οι καταναλωτές, είτε είναι πελάτες ΔΕΗ, είτε ανήκουν σε άλλο πάροχο, μπορούν να απευθυνθούν στη ΔΕΗ και να λάβουν άμεσες και υπεύθυνες απαντήσεις στα ερωτήματα που τους απασχολούν σχετικά με την ενέργεια. Μπορούν να μάθουν πώς διαμορφώνονται οι τελικές χρεώσεις ενέργειας, τι είναι το καλύτερο που μπορούν να κάνουν με τα νέα τιμολόγια που δημιουργούνται από τον Αύγουστο 2022, τι ισχύει μόλις λήξει το σταθερό τους συμβόλαιο και πολλά ακόμα. Συνεπής στη στρατηγική της, συνεχίζει να προσφέρει τα σταθερά τιμολόγια, τα οποία ως τώρα έχουν λειτουργήσει ως δίχτυ προστασίας για πάνω από 600.000 νοικοκυριά, ενώ παράλληλα διαθέτει μία σειρά από επιλογές, κατάλληλες για κάθε ανάγκη και συγκυρία. 

Επιπλέον, η ΔΕΗ παρέχει την πιο εξελιγμένη, σύγχρονη και προσωποποιημένη υπηρεσία Συμβουλευτικής για εξοικονόμηση ενέργειας, που ειδικά αυτή την περίοδο μπορεί να βοηθήσει τους καταναλωτές να μειώσουν τα κόστη τους. Οι συμβουλευτικές υπηρεσίες τής ΔΕΗ και οι απαντήσεις στις ερωτήσεις για την ενέργεια, είναι εύκολα προσβάσιμες σε όλους. Αρκεί να επισκεφθεί κανείς το ανανεωμένο site dei.gr ή ένα φυσικό κατάστημα. 

Όταν όλα στην ενέργεια αλλάζουν, υπάρχει κάποιος που μπορείς να εμπιστευτείς-2

Επίσης, παραμένοντας πιστή στις δεσμεύσεις της, συνεχίζει το πρόγραμμα επενδύσεων στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, που θα εξασφαλίσουν ενεργειακή ανεξαρτησία και καλύτερες τιμές για όλους. 

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί η συμβολή της ΔΕΗ στο Ταμείο Ενεργειακής Μετάβασης, καθώς το μεγαλύτερο ποσό που συγκεντρώνεται στο ταμείο, για την επιδότηση όλων των καταναλωτών ανεξαρτήτως παρόχου, προέρχεται από τη ΔΕΗ. 

Πάντα στο πλευρό των καταναλωτών, με επιλογές, λύσεις και απαντήσεις, εμπειρία, γνώση και μακρά ιστορία, η ΔΕΗ παραμένει κινητήρια δύναμη και αξιόπιστη επιλογή για όλους. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή