Άνοιξε το 13ο κατάστημα της Carrefour στην Ελλάδα

Άνοιξε το 13ο κατάστημα της Carrefour στην Ελλάδα

Γεγονός αποτελεί το 13ο κατάστημα της Carrefour στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της νέας φάσης δραστηριοποίησής της στην εγχώρια αγορά

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Γεγονός αποτελεί το 13ο κατάστημα της Carrefour στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της νέας φάσης δραστηριοποίησής της στην εγχώρια αγορά. Πρόκειται, δε, για το πρώτο κατάστημα στην Αττική και συγκεκριμένα στο κέντρο του Πειραιά, το οποίο ξεκίνησε να λειτουργεί πιλοτικά τον Αύγουστο και πλέον βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό είναι και το πρώτο εταιρικό κατάστημα στην Ελλάδα, καθώς τα υπόλοιπα δώδεκα είχαν ανοίξει με το σύστημα της δικαιόχρησης (franchising). Το κατάστημα στον Πειραιά ανήκει στον τύπο Carrefour Market, City concept, τα καταστήματα δηλαδή της εταιρείας που λειτουργούν σε αστικές περιοχές και κεντρικούς οδικούς άξονες, διαθέτοντας στους καταναλωτές μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών, κατάλληλα προσαρμοσμένων στις ανάγκες και ιδιαιτερότητες της κάθε περιοχής.

Βρίσκεται στον Πειραιά και είναι το πρώτο της γαλλικής αλυσίδας στην Αττική.

«Μέσα σε λιγότερο από πέντε μήνες βρισκόμαστε ήδη σε οκτώ διαφορετικές περιοχές ανά την Ελλάδα, με δεκατρία καταστήματα, δύο διαφορετικών τύπων. Επιπλέον, η σύνδεση των καταναλωτών με το σήμα Carrefour αποτυπώθηκε πλήρως στη δυναμική που έχουν ήδη αναπτύξει τα καταστήματά μας στις τοπικές αγορές. Το επιχειρηματικό μας πλάνο συνεχίζεται απαρέγκλιτα, θέλοντας να έχουμε ολοκληρώσει την πρώτη φάση ανάπτυξής μας μέχρι το τέλος του έτους. Η έναρξη λειτουργίας του καταστήματος του Πειραιά είναι το δεύτερο σημαντικό βήμα για εμάς, μετά τη δημιουργία του πρώτου καταστήματος, δεδομένου ότι αποτελεί το πρώτο μας εταιρικό κατάστημα στην Αττική», επισήμανε ο κ. Βασίλης Στασινούλιας, διευθύνων σύμβουλος της Retail & More (θυγατρική του ομίλου Globalsat – Teleunicom), η οποία αναπτύσσει το σήμα Carrefour στην Ελλάδα. Για το επόμενο διάστημα έχει δρομολογηθεί η ίδρυση ακόμη οκτώ καταστημάτων στην ελληνική αγορά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή