H Aegean, καλύτερη περιφερειακή αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη

H Aegean, καλύτερη περιφερειακή αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη

Για ενδέκατη συνεχή χρονιά και δωδέκατη τα τελευταία δεκατρία χρόνια έλαβε τον τίτλο της «καλύτερης περιφερειακής αεροπορικής εταιρείας στην Ευρώπη» η Aegean, στα φετινά 2022 Skytrax World Airline Awards

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για ενδέκατη συνεχή χρονιά και δωδέκατη τα τελευταία δεκατρία χρόνια έλαβε τον τίτλο της «καλύτερης περιφερειακής αεροπορικής εταιρείας στην Ευρώπη» η Aegean, στα φετινά 2022 Skytrax World Airline Awards. Η αεροπορική κατέκτησε και τη δεύτερη θέση στην κατηγορία της «καλύτερης περιφερειακής αεροπορικής εταιρείας παγκοσμίως». Παράλληλα, συνέχισε να βρίσκεται μεταξύ των 10 καλύτερων εταιρειών στην Ευρώπη για το προσωπικό καμπίνας που διαθέτει και την ταξιδιωτική εμπειρία που προσφέρουν στους επιβάτες τους.

Κατέκτησε τη διεθνή διάκριση για ενδέκατη συνεχή χρονιά – Στη δεύτερη θέση στην παγκόσμια κατάταξη.

«Σε μια περίοδο που οι παγκόσμιες προκλήσεις αλλά και η αυξημένη επιθυμία για ταξίδια δημιούργησαν αναταράξεις στο αεροπορικό ταξίδι, η αναγνώριση της προσπάθειας που όλοι εμείς στην Aegean καταβάλλουμε για να συνεχίζουμε να προσφέρουμε μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία στους επιβάτες μας αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία. Ετσι, όπως πάντα, η διάκριση αυτή ανήκει πρωτίστως στους ανθρώπους μας, ενώ αποτελεί ταυτόχρονα και τη δέσμευση όλων μας για να συνεχίζουμε, να κερδίσουμε την προτίμηση και την αγάπη των επιβατών μας», υπογράμμισε ο διευθύνων σύμβουλος της Aegean, Δημήτρης Γερογιάννης.

Σχολιάζοντας τη βράβευση της ελληνικής εταιρείας, ο κ. Edward Plaisted, CEO της Skytrax, δήλωσε πως «με το πέρασμα των χρόνων, η Aegean κατοχυρώνεται ως μια αεροπορική που διακρίνεται συστηματικά στην κορυφή της έρευνας των World Airline Awards και η ανάδειξή της ως η καλύτερη περιφερειακή αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη για 11η διαδοχική φορά αποτελεί αναμφίβολα ένα εξαιρετικά σημαντικό επίτευγμα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή