Το έργο ENIRISST σε ναυτιλία, μεταφορές

Το έργο ENIRISST σε ναυτιλία, μεταφορές

Ολοκληρώθηκαν την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου τα ΕΝΑΡΙΣΤΕΙΑ 2022, που διοργανώθηκαν από την ερευνητική υποδομή ENIRISST

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ολοκληρώθηκαν την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου τα ΕΝΑΡΙΣΤΕΙΑ 2022, που διοργανώθηκαν από την ερευνητική υποδομή ENIRISST. Εκπρόσωποι της πολιτείας, της ακαδημαϊκής κοινότητας και των κλάδων της ναυτιλίας, των μεταφορών και της εφοδιαστικής αλυσίδας είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το επιστημονικό έργο που ολοκληρώνει σύντομα η ερευνητική υποδομή, αλλά και τις θετικές επιπτώσεις που μπορεί να έχει στον τομέα της έρευνας αλλά και της υιοθέτησης καινοτόμων πρακτικών από την πλευρά της πολιτείας και των επιχειρήσεων.

Την κεντρική μέρα των εκδηλώσεων διεξήχθη το συνέδριο «Ο ρόλος της ερευνητικής υποδομής ENIRISST στη ναυτιλία, στην εφοδιαστική αλυσίδα και τις μεταφορές στον 21ο αιώνα», το οποίο παρακολούθησε ο υφυπουργός αρμόδιος για θέματα Μεταφορών του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στη συνεργασία με την ερευνητική υποδομή τονίζοντας: «Οι πλατφόρμες που έχει αναπτύξει η ENIRISST αποτελούν μια τρανή απόδειξη της αξίας που έχουν οι συνέργειες της πολιτείας με επιστημονικούς οργανισμούς, προκειμένου να αντλούνται ποσοτικά και ποιοτικά δεδομένα σε κάθε πεδίο ενδιαφέροντος. Με αυτές τις συνέργειες η κεντρική διοίκηση αποκτάει περισσότερα εργαλεία για να εφαρμόσει αποτελεσματικές πολιτικές και οι ερευνητικοί φορείς εξελίσσουν διαρκώς την τεχνογνωσία τους».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT