Mε το νέο Vodafone One Unlimited κάθε μέρα είναι Κυριακή
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
mε-το-νέο-vodafone-one-unlimited-κάθε-μέρα-είναι-κυριακή-562137976

Mε το νέο Vodafone One Unlimited κάθε μέρα είναι Κυριακή

Γίνεται κάθε μέρα να είναι Κυριακή; Να χαιρόμαστε πολύτιμες στιγμές ο ένας με τον άλλο και να κάνουμε ό,τι μας κάνει κέφι, όπου κι αν βρισκόμαστε, χωρίς περιορισμούς; Να σερφάρουμε, να μιλάμε απεριόριστα και να απολαμβάνουμε premium περιεχόμενο ελεύθερα; Η Vodafone λέει ναι και μας προσφέρει το πρωτοποριακό Vodafone One Unlimited, το νέο πρόγραμμα που συνδυάζει απεριόριστες δυνατότητες για επικοινωνία μαζί με συναρπαστική ψυχαγωγία για όλη την οικογένεια σε ένα μοναδικό πακέτο: απεριόριστα λεπτά ομιλίας, απεριόριστα SMS και data στο κινητό, υπερυψηλές ταχύτητες οπτικών ινών στο σπίτι και μαζί και το Vodafone TV με περιεχόμενο Disney+ και HBO για τις αγαπημένες μας ταινίες και τηλεοπτικές σειρές από κορυφαίους δημιουργούς. Γιατί το Vodafone One Unlimited περιλαμβάνει τα καλύτερα προγράμματα κινητής, σταθερής και τηλεόρασης της Vodafone σε ένα νέο, ολοκληρωμένο προϊόν.

Mε το νέο Vodafone One Unlimited κάθε μέρα είναι Κυριακή-1

Τα προνόμια, βέβαια, δεν σταματούν εδώ. Η Vodafone καινοτομεί και προσφέρει για πρώτη φορά στους συνδρομητές της Εγγύηση Ικανοποίησης: αν δεν μείνουν ικανοποιημένοι από τις νέες υπηρεσίες του Vodafone One Unlimited, έχουν τη δυνατότητα να τις διακόψουν ανά πάσα στιγμή, χωρίς καμία απολύτως δέσμευση. Παράλληλα, το πρόγραμμα Vodafone One Unlimited επιτρέπει στους συνδρομητές να προσθέτουν επιπλέον μέλη της οικογένειάς τους με απεριόριστη ομιλία και data στο κινητό τους, επωφελούμενοι από ακόμη μεγαλύτερες εκπτώσεις στο πάγιο, χαμηλότερες τιμές και μεγαλύτερη οικονομία για όλους. Και συγχρόνως, για κάθε νέο καρτοκινητό, λαμβάνουν σε κάθε ανανέωση δώρο 2GB. Γιατί στη Vodafone, όσο συνδυάζεις, τόσο περισσότερο κερδίζεις.

Mε το νέο Vodafone One Unlimited κάθε μέρα είναι Κυριακή-2

Όμως Vodafone One Unlimited δεν σημαίνει μόνο απεριόριστη επικοινωνία, Fiber ταχύτητες και ανεπανάληπτες εμπειρίες ψυχαγωγίας για κάθε ηλικία. Οι συνδρομητές του νέου προγράμματος θα έχουν στο εξής τον άνθρωπό τους, που δεν είναι άλλος από τον Προσωπικό Σύμβουλο Vodafone. Θα τον ξέρουν και θα τον αναζητούν με το όνομά του και αυτός θα είναι πάντα εκεί, για να τους εξυπηρετεί άμεσα, γρήγορα και ποιοτικά για ό,τι κι αν χρειαστούν για τις υπηρεσίες τους, ανά πάσα στιγμή.

Μάθετε περισσότερα στο https://www.vodafone.gr/vodafone-one-unlimited.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή