Η εταιρία για την οποία οι εργαζόμενοι αισθάνονται υπερήφανοι
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
η-εταιρία-για-την-οποία-οι-εργαζόμενοι-562196359

Η εταιρία για την οποία οι εργαζόμενοι αισθάνονται υπερήφανοι

Η Kaizen Gaming συμπληρώνει φέτος τα 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας σε Ελλάδα και εξωτερικό και το γιορτάζει μαζί με την απονομή της πιστοποίησης Great Place to Work.

Το 86% των εργαζόμενων της δηλώνει ότι θα ήθελε να παραμείνει στην εταιρία για πολύ καιρό και το 88% ότι θα την σύστηνε σε φίλους και οικογένεια ως ένα εξαιρετικό μέρος για να εργαστεί κάποιος. Το 89% σημειώνει ότι μπορεί να είναι ο εαυτός του στην εταιρία και το 90% τονίζει ότι λέει με υπερηφάνεια στους άλλους ότι εργάζεται εκεί. Η Kaizen Gaming, η μεγαλύτερη ελληνική gametech εταιρία, αναγνωρίστηκε για δεύτερη φορά ως Great Place to Work στην Ελλάδα, ενώ για πρώτη φορά έλαβε την ομώνυμη πιστοποίηση και σε Πορτογαλία, Ρουμανία και Βουλγαρία, χώρες στις οποίες έχει αναπτύξει ισχυρή παρουσία και δραστηριότητα. Πρόκειται για πιστοποίηση με την οποία αναγνωρίζονται και τιμούνται εργοδότες που προσφέρουν ξεχωριστή εμπειρία στους εργαζόμενους.

Μια εταιρία που λαμβάνει την πιστοποίηση Great Place to Work αποδεδειγμένα παρέχει κίνητρα στο προσωπικό και δημιουργεί υψηλό επίπεδο εμπλοκής, είναι ελκυστική στην αγορά εργασίας και στην προσέλκυση ταλέντων και διαθέτει υψηλής ποιότητας διαδικασίες στη διαχείριση των ανθρώπων της, οι οποίοι είναι υπερήφανοι για την εταιρία και το περιβάλλον εργασίας τους. Οι εργαζόμενοί της δε, είναι μεταξύ τους συνεργατικοί και οι σχέσεις τους με τη διοίκηση βασίζονται στην εμπιστοσύνη.

Η εταιρία για την οποία οι εργαζόμενοι αισθάνονται υπερήφανοι-1

Υψηλή ικανοποίηση των εργαζομένων

Η διαδικασία της πιστοποίησης αποτελείται από δύο βήματα: μια έρευνα, η οποία συμπληρώνεται από τους εργαζόμενους, και την καταγραφή τυπικών χαρακτηριστικών της επιχείρησης, που συμπληρώνεται από τον εργοδότη. Στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργήθηκε από τον διεθνώς αναγνωρισμένο θεσμό Great Place to Work, οι εργαζόμενοι της Kaizen Gaming, αξιολόγησαν το εργασιακό περιβάλλον, τις ευκαιρίες εξέλιξης, το επίπεδο εμπιστοσύνης, καθώς επίσης και την εταιρική κουλτούρα, μεταξύ άλλων. Τα αποτελέσματα της έρευνας επιβεβαίωσαν την υψηλή ικανοποίηση των εργαζομένων όσον αφορά στο εργασιακό τους περιβάλλον καθώς επίσης και ότι το συλλογικό πνεύμα αποτελεί βασική και ουσιαστική αξία της εταιρίας. Το 89% των εργαζομένων που πήρε μέρος στην έρευνα νιώθει υπερηφάνεια με όσα έχει πετύχει η ομάδα της Kaizen Gaming, το 85% νιώθει ότι συνεισφέρει ουσιαστικά στην εταιρία, το 88% των Kaizeners πιστεύουν πως μπορούν να υπολογίζουν στην συνεργασία των συναδέλφων και πάνω από 90% δηλώνει πως στην Kaizen υπάρχει ίση μεταχείριση, ανεξάρτητα από την ηλικία, την εθνικότητα, το φύλο ή τις σεξουαλικές προτιμήσεις τους.

Συνεχής εξέλιξη και ομαδικό πνεύμα

Kaizen στα Ιαπωνικά σημαίνει «συνεχής εξέλιξη» και είναι το μότο που αποτυπώνει το πνεύμα της εταιρίας, που από μια ομάδα 20 ατόμων το 2012 σήμερα μετρά περισσότερους από 1.600 Kaizeners σε όλο τον κόσμο και είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες gametech εταιρίες διεθνώς. Κατά τη διάρκεια του 2022, η Kaizen Gaming δημιούργησε 800 νέες θέσεις εργασίας, ενώ για το 2023 προβλέπεται να δημιουργήσει 1000 επιπλέον θέσεις. Οι 1.600 Kaizeners προέρχονται από 31 εθνικότητες και μιλούν περισσότερες από 17 γλώσσες. Στόχος τους είναι να βελτιώνουν συνεχώς την εμπειρία ψυχαγωγίας που προσφέρουν στον πελάτη καθώς και την τεχνολογία που υποστηρίζει την εμπειρία αυτή. Η ανάπτυξη της δικής της τεχνολογίας είναι αυτή που έχει επιτρέψει άλλωστε στην Kaizen Gaming να αναπτυχθεί και να επεκταθεί σε νέες αγορές με μεγάλη ταχύτητα.

Η ομαδικότητα αποτελεί βασική και ουσιαστική αξία της εταιρίας. Παράλληλα ενισχύεται η διαφορετικότητα, ο σεβασμός και η εμπιστοσύνη, καθώς οι Kaizeners λειτουργούν υπό το πνεύμα της αξίας #oneteam, χαρακτηριστικό της κουλτούρας από τα πρώτα βήματα της Kaizen Gaming. Μέσα από την ομαδική προσπάθεια ενισχύεται και η ατομική εξέλιξη, καθώς όλοι έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν τις ιδέες τους, προτείνοντας καινοτομίες και παίρνοντας πρωτοβουλίες. Έτσι, έχουν όλοι ίσες ευκαιρίες εξέλιξης.

Μέρος της προσπάθειας δημιουργίας της ομαδικής κουλτούρας είναι η υλοποίηση ενός σημαντικού αριθμού προγραμμάτων ενδυνάμωσης των σχέσεων των εργαζομένων, δραστηριότητες εντός και εκτός εταιρίας και πολλές συναντήσεις διασκέδασης και ψυχαγωγίας.

Να σημειωθεί ότι την πρώτη φορά που η Kaizen Gaming έλαβε την πιστοποίηση Great Place to Work στην Ελλάδα, διακρίθηκε και σε ευρωπαϊκό επίπεδο καταλαμβάνοντας την 9η θέση στα Best Workplaces Europe 2021, στην κατηγορία επιχειρήσεων με 500+ εργαζόμενους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή