Νέα υπηρεσία γρήγορης διανομής από το My Market

Νέα υπηρεσία γρήγορης διανομής από το My Market

Στο quick commerce (γρήγορη διανομή) για το σύνολο των κωδικών του ηλεκτρονικού της καταστήματος εισέρχεται η αλυσίδα σούπερ μάρκετ My Market (συμφερόντων Παντελιάδη), ξεκινώντας πιλοτικά την υπηρεσία Speedy

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο quick commerce (γρήγορη διανομή) για το σύνολο των κωδικών του ηλεκτρονικού της καταστήματος εισέρχεται η αλυσίδα σούπερ μάρκετ My Market (συμφερόντων Παντελιάδη), ξεκινώντας πιλοτικά την υπηρεσία Speedy. Η υπηρεσία παρέχεται απευθείας μέσω αγορών από το ηλεκτρονικό κατάστημα της αλυσίδας, το eshop.mymarket.gr, και όχι μέσω κάποιας πλατφόρμας τρίτου και υπόσχεται παράδοση των παραγγελιών το πολύ εντός μιας ώρας.

Η υπηρεσία για την ώρα είναι διαθέσιμη σε συγκεκριμένους ταχυδρομικούς κώδικες περιοχών, σε Αγία Παρασκευή, Αγία Σοφία-Πειραιά, Δραπετσώνα, Μαρούσι, Μεταξουργείο, Νέα Σμύρνη, Παλαιό Ηράκλειο και Χαλάνδρι. Αναλόγως των αποτελεσμάτων της πιλοτικής εφαρμογής, θα αποφασισθεί το εάν, το πότε και πού ακόμη θα επεκταθεί η νέα αυτή υπηρεσία. Η παράδοση των παραγγελιών γίνεται σε συνεργασία με την εταιρεία ταχυμεταφορών Carmates, ενώ ο πελάτης επιβαρύνεται με σταθερή χρέωση 3 ευρώ ανά παραγγελία, ανεξαρτήτως του ύψους της παραγγελίας και της χιλιομετρικής απόστασης.

Μέσω της Speedy, οι καταναλωτές έχουν πρόσβαση σε όλα τα προϊόντα του σούπερ μάρκετ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το My Market έχει ήδη συνεργασία με τις πλατφόρμες Wolt και InstaShop, συνεργασία, όμως, που αφορά παραγγελία περιορισμένου αριθμού κωδικών. Αντιθέτως, μέσω της υπηρεσίας Speedy οι καταναλωτές έχουν πρόσβαση σε όλο το κωδικολόγιο του ηλεκτρονικού καταστήματος της αλυσίδας (15.000 προϊόντα) και δεν προβλέπεται κανένας περιορισμός στην επιλογή προϊόντων.

Παραδίδονται, δηλαδή, όλα τα ζυγιζόμενα είδη (φρέσκα φρούτα, λαχανικά, προϊόντα κοπής σε κρέας, κοτόπουλο, τυριά, αλλαντικά). Επίσης δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στα είδη προσφορών. Ο πελάτης επιλέγει όλες τις διαθέσιμες προσφορές των φυσικών καταστημάτων (εκπτώσεις τύπου 1+1 δώρο, 2+1 δώρο). Ακόμη δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στα web-only προϊόντα, όπως οι μεγάλες συσκευασίες βρεφικών πανών. Οι πελάτες έχουν την επιλογή των ειδικών σημειώσεων-σχολίων αν έχουν κάποια προτίμηση σχετικά με τα ψώνια τους (π.χ. αν θέλουν ώριμες ντομάτες ή λεπτοκομμένες φέτες γαλοπούλας). Οι πελάτες που επιλέγουν την υπηρεσία Speedy έχουν τη δυνατότητα να παραγγείλουν έως 25 κωδικούς, χωρίς περιορισμό στην ποσότητα ανά κωδικό.

Επιπλέον, παρέχεται απευθείας ενημέρωση για τη δρομολόγηση με Live Tracking της παραγγελίας. Ο πελάτης παρακολουθεί σε πραγματικό χρόνο σε ποιο στάδιο, αλλά και πού βρίσκεται η παραγγελία του από τη στιγμή που φεύγει ο διανομέας από το κατάστημα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT