Smile Βόσμανδρος Δ. Α.Ε: Όραμα, σχέδιο, άνθρωποι – Ένα success story με… formula
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
smile-βόσμανδρος-δ-α-ε-όραμα-σχέδιο-άνθρωπ-562357312

Smile Βόσμανδρος Δ. Α.Ε: Όραμα, σχέδιο, άνθρωποι – Ένα success story με… formula

Σε μια εποχή όπου ο κλάδος των καλλυντικών παρουσιάζει μεγάλη ανάπτυξη παγκοσμίως και το περιβάλλον γίνεται ολοένα και πιο ανταγωνιστικό, μια ελληνική επιχείρηση αφήνει το δικό της στίγμα στην ελληνική και διεθνή αγορά.

Η Smile, μια ελληνική πρωτοπόρος εταιρεία παραγωγής προϊόντων ομορφιάς και προσωπικής υγιεινής, επενδύοντας στο μοντέλο της καθετοποιημένης παραγωγής, πέτυχε όχι μόνο να διασφαλίσει την αυτονομία της και την ποιότητα των προϊόντων που παράγει, αλλά και να αναπτύσσεται με εντυπωσιακούς ρυθμούς, κυριαρχώντας στην ευρωπαϊκή και διεθνή αγορά με παρουσία σε 60 χώρες.

Η Smile ιδρύθηκε το 1989 και έκτοτε αναπτύσσει και παράγει με συνέπεια και υπευθυνότητα προϊόντα ομορφιάς που προορίζονται για ευρωπαϊκές και διεθνείς αγορές. Τα προϊόντα της είναι καινοτόμα, χαρακτηρίζονται από την εξαιρετική ποιότητά τους και προσφέρουν πλήρη περιποίηση όλου του σώματος.

Το όραμα μας, όπως μας εξηγεί ο Μάνος Βόσμανδρος, Sales & Marketing Director της Smile, έχει ως κεντρικούς πυλώνες ανάπτυξης την κορυφαία τεχνογνωσία, την πολύχρονη εμπειρία, αλλά και την αδιαπραγμάτευτη συνέπεια στην καινοτομία. «Επιδιώκουμε τα προϊόντα της Smile να θέτουν κάθε φορά τα υψηλότερα standards σε παγκόσμιο επίπεδο, προσθέτοντας αξία στον κόσμο της ομορφιάς». Η Smile εφαρμόζει και στη δική της κουλτούρα την ευελιξία και τη συνεχή πρόοδο, πραγματοποιώντας διαρκώς επενδύσεις τόσο σε κορυφαίους συνεργάτες, όσο και σε κορυφαίες διαδικασίες παραγωγής.

Smile Βόσμανδρος Δ. Α.Ε: Όραμα, σχέδιο, άνθρωποι – Ένα success story με… formula-1

H Smile σήμερα παράγει σε μια υπερσύγχρονη ιδιόκτητη μονάδα 5000 τ.μ. στη βιομηχανική περιοχή της Σίνδου στη Θεσσαλονίκη 600 διαφορετικούς κωδικούς προϊόντων, σε 15 γραμμές παραγωγής, απασχολώντας 100 υπαλλήλους. Εφαρμόζει ένα πλήρως καθετοποιημένο μοντέλο παραγωγής, το οποίο περιλαμβάνει τις διαδικασίες του formulation, του packaging, καθώς και το private label.

Η εξέλιξη μας στην πορεία των χρόνων δεν ήταν πάντα μια εύκολη υπόθεση, μας αναφέρει ο Μάνος Βόσμανδρος. «Επενδύουμε συνεχώς όλα αυτά τα χρόνια σε νέες παραγωγικές εγκαταστάσεις για να ελέγχουμε την ποιότητα και τη συνέπεια των παραδόσεων μας, αναπτύσσουμε σταθερά το τμήμα R&D για να παρέχουμε συνεχώς καινοτόμα προϊόντα και, το πιο σημαντικό, επενδύουμε στο ανθρώπινο δυναμικό μας, δίνοντας σημαντικές ευκαιρίες εξέλιξης μέσα στην εταιρεία.» Επίσης, η στενή συνεργασία με τους πελάτες μας βοηθά σημαντικά στην ανάπτυξη καινοτόμων ιδεών που γνωρίζουν επιτυχία μέσα στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο της βιομηχανίας καλλυντικών.

Η εκκίνηση της εταιρείας βασίστηκε στην πρωτοπόρο ιδέα του Δημήτρη Βόσμανδρου, όταν 35 χρόνια πριν οραματίστηκε να εναρμονίσει τη δημιουργικότητα με την επιστήμη, παράγοντας tailormade προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης υψηλής ποιότητας, καλύπτοντας τις ανάγκες μεγάλων brands σε διεθνές επίπεδο. Αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας είναι και οι πολλαπλές διεθνείς βραβεύσεις που έχει λάβει η εταιρεία. Μεταξύ αυτών, το βραβείο που της απονεμήθηκε δύο φορές ως Golden Supplier της H&M Worldwide.

Αναμφισβήτητα, το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που την έχει διαχωρίσει από τις υπόλοιπες εταιρείες του κλάδου είναι η ολιστική της αντιμετώπιση στην ανάπτυξη μοναδικών beauty concepts που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες των beauty brands, αλλά και των καταναλωτών. Η Smile, ως στρατηγικός συνεργάτης με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας και μεγάλη γκάμα στις υπηρεσίες της, εγγυάται την επιτυχία σε κάθε στάδιο παραγωγής των προϊόντων.

Επιστέγασμα της κορυφαίας ποιότητας των προϊόντων της Smile αποτελεί η πιστοποίηση IFS που έλαβε κατόπιν ενδελεχούς αξιολόγησης, η οποία εγγυάται την ασφάλεια όλων των εσωτερικών διαδικασιών. Η εταιρεία επίσης, συμμορφώνεται πλήρως με τα πρότυπα ISO 9001, ISO 22716 και ECOCERT. Με αυτόν τον τρόπο εγγυάται την ανώτερη δυνατή ποιότητα και ασφάλεια για τα προϊόντα της, παρέχοντας τα βέλτιστα πρότυπα υπηρεσιών.

Smile Βόσμανδρος Δ. Α.Ε: Όραμα, σχέδιο, άνθρωποι – Ένα success story με… formula-2

A Smile for every Woman!

Η Smile έχει θέσει την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη ως αναπόσπαστο και βασικό στοιχείο του στρατηγικού της σχεδιασμού, αναλαμβάνοντας υπεύθυνες πρωτοβουλίες και εφαρμόζοντας συγκεκριμένες πολιτικές αναφορικά με την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στους πελάτες της, τη διαχείριση του αποτυπώματος που αφήνει στις τοπικές κοινωνίες και το περιβάλλον, την αειφόρο ανάπτυξή της, προς όφελος της κοινωνίας και των εργαζομένων.

Λαμβάνοντας υπόψη πως το 80% των εργαζομένων στην εταιρεία είναι γυναίκες, καθώς και τα προϊόντα της καταναλώνονται σχεδόν καθολικά από γυναίκες, η Smile με συνέπεια στο όραμα και τις αξίες της εταιρείας, χαράσσει μια ολιστική CSR στρατηγική, την οποία χαρακτηρίζει συγκεκριμένη προσήλωση. Οι δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ενσωματώνονται σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο, με κοινό στόχο και συγκεκριμένο επίκεντρο:

Τη γυναίκα

Η ενέργεια A Smile for Every Woman αποτελεί μια πρωτοβουλία της Smile και αναπτύσσεται μέσα από 2 βασικούς πυλώνες δράσεων:

Την ενδυνάμωση και τη στήριξη των γυναικών της Smile και των γυναικών της κοινωνίας.

Οι δημιουργοί της εταιρείας μας έχουν διδάξει πως πρέπει πάντα να ορίζουμε ως στόχο την κορυφή. Για την Smile η ιδανική formula υπάρχει. Όραμα, σχέδιο, ομάδα και σκληρή δουλειά. Καθημερινά μικρά βήματα που σταδιακά οδηγούν σε μεγάλες επιτυχίες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT