Η Protergia δημιουργεί το σπίτι που θέλουμε να ζήσουμε
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
η-protergia-δημιουργεί-το-σπίτι-που-θέλουμε-να-562472116

Η Protergia δημιουργεί το σπίτι που θέλουμε να ζήσουμε

Νέο καινοτόμο πρόγραμμα Οικιακό SpitiMou με μοναδικά προνόμια για όσους κάνουν μια καινούργια αρχή.

Πολύμηνη αναζήτηση στέγης και μεταφορικής εταιρείας, πακετάρισμα, μεταφορά οικοσκευής και τακτοποίηση, νέες συνήθειες και καθημερινότητα. Μια μετακόμιση είναι σαν ένα παζλ, συχνά δύσκολο, με κομμάτια που χρειάζεται πολύς χρόνος και κόπος για να μπουν στη σωστή θέση. Το θέμα της ενέργειας ωστόσο μπορεί να λυθεί εύκολα, γρήγορα και άκοπα μέσα από το νέο καινοτόμο πρόγραμμα Οικιακό SpitiMou της Protergia. Η Protergia, αναπόσπαστο κομμάτι της MYTILINEOS, της μεγαλύτερης ιδιωτικής εταιρείας ενέργειας στην Ελλάδα, σχεδίασε ένα πρόγραμμα που λύνει ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια της μίσθωσης ενός νέου σπιτιού, αυτό της ηλεκτρικής ενέργειας. Η MYTILINEOS, μέσω της Protergia, δραστηριοποιείται στην προμήθεια Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου στη λιανική αγορά, προσφέροντας σύγχρονες και αξιόπιστες υπηρεσίες και συνδυαστικά προϊόντα ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου, με περισσότερες από 300 χιλιάδες παροχές σε ολόκληρη τη χώρα.

Το καινοτόμο πρόγραμμα SpitiMou εξασφαλίζει προνόμια, με τιμές βάσει κόστους και επιβράβευση κατά τη διάρκεια του συμβολαίου. Πιο συγκεκριμένα, προσφέρει δωρεάν τα πάγια για έναν ολόκληρο χρόνο και στο διάστημα που ακολουθεί προς μόλις 5 ευρώ τον μήνα. Το πρόγραμμα προβλέπει 100 ευρώ Protergia Επιστροφή Συνέπειας ή 30 ευρώ Protergia Επιστροφή για μη εμπρόθεσμη εξόφληση, ενώ δεν περιλαμβάνει ρήτρα αναπροσαρμογής, ακόμη και μετά το διάστημα αναστολής της, αλλά ούτε και ρήτρα αποχώρησης. Το πρόγραμμα SpitiMou επίσης δεν αντικαθιστά τις κρατικές επιδοτήσεις μέσω του Ταμείου Ενεργειακής Μετάβασης, οι οποίες ισχύουν συμπληρωματικά.

Υπηρεσίες για όλες τις ανάγκες του σπιτιού

Καθώς η Protergia εξελίσσεται σε μία ολοκληρωμένη ενεργειακή εταιρεία, φροντίζει να παρέχει και ολιστικές υπηρεσίες για όλες τις ανάγκες κάθε νοικοκυριού. Έτσι, με το Protergia SpitiMou προσφέρονται επίσης δωρεάν τεχνική βοήθεια όλο το εικοσιτετράωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα, για ένα έτος, δωρεάν ασφάλιση του περιεχομένου του σπιτιού (Protergia Home Insurance) επίσης για έναν χρόνο και φυσικά υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση με το κύρος και την εγγύηση της MYTILINEOS.

Παράλληλα, δεν απαιτείται εγγύηση, αν η εξόφληση των λογαριασμών πραγματοποιείται μέσω πάγιας εντολής τραπεζικού λογαριασμού, δεν ισχύουν δεσμεύσεις ή πρόσθετες συνδρομές. Επιπρόσθετα, παρέχεται δωρεάν η υπηρεσία myprotergia, με την οποία οι πελάτες μπορούν να πάρουν τον έλεγχο της κατανάλωσης στα χέρια τους με στατιστικά στοιχεία κατανάλωσης και πρακτικές συμβουλές εξοικονόμησης ενέργειας.

Η Protergia επιδιώκει να είναι πάντα μπροστά από τις εξελίξεις, πρωτοπόρος εταιρεία σε ό,τι σχεδιάζει και προσφέρει στον κλάδο της ενέργειας, με σκοπό να δημιουργεί μια ολιστική εμπειρία για τον καταναλωτή και όλες του τις ανάγκες. Γνώμονα για τη σχεδίαση της στρατηγικής της παραμένουν η αειφόρος ανάπτυξη και η καινοτομία. Ο εξελιγμένος τρόπος που η Protergia προσφέρει τα προϊόντα της δείχνει το μέλλον της ενέργειας και ανοίγει έναν καινούργιο δρόμο με νέες δυνατότητες για χιλιάδες σπίτια και επιχειρήσεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT