ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
go4more-καλοκαίρι-για-όλους-562515106

go4more: Καλοκαίρι για όλους

Βιβλία, παιχνίδια, φυσικά καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης, γυαλιά ηλίου, καύσιμα, ενοικίαση αυτοκινήτου ή δωματίου στο νησί. Το πρόγραμμα go4more ενισχύει τη σχέση εμπιστοσύνης της Εθνικής Τράπεζας με τους πελάτες της, μέσα από μια σειρά προνομίων που σχετίζονται με τις αγορές του καλοκαιριού. Έως τον Αύγουστο και σε συνεργασία με ένα ευρύ δίκτυο επιχειρήσεων που ξεπερνούν τις 7.500, η Εθνική δίνει στους πελάτες της τη δυνατότητα να κερδίσουν πόντους χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα go4more.

Η εξαργύρωση των πόντων του προγράμματος go4more είναι απλή και εύκολη για όλους. Χρησιμοποιώντας την κάρτα σας (χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη) στα ειδικά τερματικά (POS) Εθνικής Τράπεζας των επιχειρήσεων που ανήκουν στο δίκτυο, μπορείτε να επιλέξετε την πλήρη ή μερική εξαργύρωση των πόντων σας, δηλαδή να πληρώσετε μικρότερο ή και μηδενικό ποσό. 

Προγραμματίστε τις διακοπές σας, επιλέγοντας το κατάλυμα της επιλογής σας στο Ekdromi.gr, με κέρδος 20% με χρήση πιστωτικής και 10% με χρήση χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας σε go4more πόντους (από 3 έως και 27 Ιουλίου). Νοικιάστε αυτοκίνητο από την AVIS κερδίζοντας 15% της χρέωσης σε go4more πόντους (έως 31 Ιουλίου) και επιλέξτε τη Shell για να γεμίσετε το ρεζερβουάρ όλο τον Ιούλιο με κέρδος 5% με πιστωτική και 3% με χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα (από Παρασκευή έως Κυριακή).

Αγοράστε δώρα και παιχνίδια από τα ιστορικά πολυκαταστήματα Μουστάκας, με κέρδος 10% με πιστωτική και 5% με χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα (έως 22 Ιουλίου). Ανακαλύψτε τους ιδανικούς φακούς επαφής, γυαλιά οράσεως ή ηλίου στα  καταστήματα οπτικών Mark Aalen και κερδίστε το 15% της αξίας των αγορών σε go4more πόντους (έως 31 Ιουλίου). Διαλέξτε προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς, με αρώματα που έρχονται απευθείας από τη φύση, στα καταστήματα Fresh Line, με κέρδος 15% (έως 15 Ιουλίου). Περιηγηθείτε στο e-shop του Μορφωτικού Iδρύματος Εθνικής Τραπέζης – ΜΙΕΤ και επωφεληθείτε από τις αγορές βιβλίων με κέρδος 20% (έως 15 Ιουλίου).

Το πρόγραμμα της Εθνικής είναι πρωτοποριακό για τα εγχώρια τραπεζικά δεδομένα, γιατί επιβραβεύει τη συνολική σχέση των καταναλωτών με την τράπεζα. Οι αγορές, η εξόφληση λογαριασμών ρεύματος, νερού ή τηλεφώνου, η αποστολή εμβασμάτων μέσω Digital Banking, η ασφάλιση αυτοκινήτου και άλλες συναλλαγές μέσω Εθνικής Τράπεζας εντάσσονται στο πολυμορφικό πρόγραμμα go4more, προσφέροντας εκπτώσεις και αναγνώριση της σημασίας του πελάτη.

Στο σάιτ της Εθνικής, nbg.gr, θα βρείτε αναλυτικά τη λίστα με τα καταστήματα που εντάσσονται στο πρόγραμμα go4more, αλλά και γενικές πληροφορίες για την εξαργύρωση των πόντων. Κατεβάστε την εφαρμογή go4more app στο κινητό σας, για ακόμα ευκολότερες συναλλαγές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT