Χατζηδάκης στο Eurogroup: Μεταρρυθμίσεις για πιο ανταγωνιστική οικονομία

Χατζηδάκης στο Eurogroup: Μεταρρυθμίσεις για πιο ανταγωνιστική οικονομία

Ο υπουργός παρουσίασε τις προτεραιότητες στην οικονομική ατζέντα της κυβέρνησης

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη δέσμευση της ελληνικής κυβέρνησης να υλοποιήσει όλες τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις προκειμένου να γίνει η ελληνική οικονομία ακόμα πιο ανταγωνιστική και δυναμική, υπογράμμισε ο Υπουργός Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης.

Μιλώντας από το Eurogroup στις Βρυξέλλες, ο κ. Χατζηδάκης παρουσίασε τις προτεραιότητες στην οικονομική ατζέντα της κυβέρνησης, τονίζοντας πως θα αξιοποιηθεί η πρόοδος που έχει σημειωθεί.

Ο υπουργός Οικονομικών δεσμεύτηκε πως η Ελλάδα θα συμβάλλει με εποικοδομητικό και φιλοευρωπαϊκό τρόπο σε όλες τις συζητήσεις σχετικά με το μέλλον της οικονομικής διακυβέρνησης της ΕΕ.

Ολόκληρη η δήλωση του Έλληνα Υπουργού Οικονομικών:

«Τα τελευταία τέσσερα χρόνια η Ελλάδα ήταν μια θετική έκπληξη για την Ευρώπη. Παρουσίασα τις προτεραιότητες της οικονομικής μας ατζέντας στους συναδέλφους μου στο Eurogroup και κατέστησα σαφές ότι είμαστε αποφασισμένοι να αξιοποιήσουμε την πρόοδο που έχει σημειωθεί και ταυτόχρονα να προχωρήσουμε σε όλες τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις για να γίνει η οικονομία μας ακόμα πιο ανταγωνιστική, ακόμα πιο δυναμική. Φυσικά, δεσμευόμαστε να συμβάλουμε με εποικοδομητικό και φιλοευρωπαϊκό τρόπο σε όλες τις συζητήσεις που διεξάγονται εδώ, σχετικά με το μέλλον της οικονομικής διακυβέρνησης της ΕΕ».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή