Νέα συνεργασία Aegean – Emirates στο δρομολόγιο Αθήνα–Νέα Υόρκη

Νέα συνεργασία Aegean – Emirates στο δρομολόγιο Αθήνα–Νέα Υόρκη

Το δρομολόγιο Αθήνα – Νέα Υόρκη (Νιούαρκ) προσθέτουν στις πτήσεις κοινού κωδικού η Aegean και η Emirates, με τις δύο αεροπορικές εταιρείες να συμπληρώνουν συνεργασία ενός έτους από τον Αύγουστο του 2022, οπότε εγκαινίασαν τη συμφωνία τους για πτήσεις κοινού κωδικού

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το δρομολόγιο Αθήνα – Νέα Υόρκη (Νιούαρκ) προσθέτουν στις πτήσεις κοινού κωδικού η Aegean και η Emirates, με τις δύο αεροπορικές εταιρείες να συμπληρώνουν συνεργασία ενός έτους από τον Αύγουστο του 2022, οπότε εγκαινίασαν τη συμφωνία τους για πτήσεις κοινού κωδικού. Οι επιβάτες, δηλαδή, της Emirates απέκτησαν τη δυνατότητα να ταξιδεύουν –μέσω Αθήνας– σε 8 ελληνικούς προορισμούς, με ένα εισιτήριο και ενιαία πολιτική αποσκευών.

Αντιστοίχως η Aegean παρέχει στους επιβάτες της τη δυνατότητα να επωφεληθούν από την αυξημένη συνδεσιμότητα του δικτύου της Emirates προς διεθνείς προορισμούς μέσω του Ντουμπάι, διαθέτοντας πτήσεις μεταξύ του Εμιράτου και της Αθήνας, και πλέον συνδέοντας την Αθήνα με τη Νέα Υόρκη. Κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου, περισσότεροι από 16.800 επιβάτες έχουν μεταφερθεί μέσω των πτήσεων κοινού κωδικού. Πλέον οι επιβάτες της Aegean θα δύνανται να έχουν πρόσβαση στις πτήσεις της Emirates μεταξύ Αθήνας και Νέας Υόρκης, ενώ οι επιβάτες της Emirates θα ταξιδεύουν, μέσω Αθήνας, στους προορισμούς του δικτύου των δύο αεροπορικών. Το συνδυασμένο δίκτυο περιλαμβάνει 200 προορισμούς σε όλο τον κόσμο. H Aegean προσφέρει 17 εγχώριους προορισμούς και 53 επιπλέον σημεία σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή από τον κόμβο της Αθήνας και η Emirates από τον κόμβο της στο Ντουμπάι εξυπηρετεί ένα παγκόσμιο δίκτυο με περισσότερους από 140 προορισμούς σε έξι ηπείρους.

«Αυτό το σημαντικό για εμάς βήμα φέρνει την Αθήνα και τη Νέα Υόρκη πιο κοντά για όλους τους επιβάτες της Aegean, ενώ ταυτόχρονα διευκολύνει το απρόσκοπτο ταξίδι σε δημοφιλείς ελληνικούς και ευρωπαϊκούς προορισμούς μέσω του δικτύου μας για όλους τους επιβάτες που επιλέγουν την Emirates ως πύλη προς την Ελλάδα», ανέφερε, κατά τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου για την επέκταση της συνεργασίας των δύο εταιρειών, ο διευθύνων σύμβουλος της Aegean Δημήτρης Γερογιάννης.

To φετινό καλοκαίρι η Aegean ξεπέρασε τις επιδόσεις τόσο του 2022 όσο και του 2019, οπότε η πανδημία δεν είχε εκδηλωθεί. Μέχρι, δηλαδή, το τέλος του φετινού Αυγούστου οι επιδόσεις της Aegean ξεπέρασαν αυτές του 2019, της καλύτερης χρονιάς πριν εμφανιστεί η πανδημία, όπως σημείωσε ο κ. Γερογιάννης. Οπως πρόσθεσε, η ζήτηση συνεχίζεται και κατά τους επόμενους μήνες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT