Προσλήψεις για το κέντρο καινοτομίας στην Αθήνα από την JP Morgan

Προσλήψεις για το κέντρο καινοτομίας στην Αθήνα από την JP Morgan

Με την πρόσληψη αρχικά 50 εργαζομένων ξεκινάει το Εργαστήριο Καινοτόμων Πληρωμών της JP Morgan στην Αθήνα

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με την πρόσληψη αρχικά 50 εργαζομένων ξεκινάει το Εργαστήριο Καινοτόμων Πληρωμών της JP Morgan στην Αθήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες του moneyreview.gr, οι προσλήψεις θα αφορούν ειδικούς προϊόντων πληρωμών και μηχανικούς.

Στο πλαίσιο αυτό, η JP Morgan Payments θα διοργανώσει εκδήλωση καριέρας στις 14 Σεπτεμβρίου για μηχανικούς και τεχνολόγους που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στην εταιρεία και να εργαστούν στο Lab. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει διαδραστικές συνεδρίες πάνελ, στις οποίες θα συμμετέχει και ο Global Head of Payments, Τάκης Γεωργακόπουλος.

«Η επένδυσή μας στην ίδρυση του Payments Innovation Lab στην Αθήνα αποτελεί απόδειξη της μακροπρόθεσμης δέσμευσης της JP Morgan στην Ελλάδα. Ανυπομονούμε να αξιοποιήσουμε τα εξαιρετικά ταλέντα για να βοηθήσουμε στην ανάπτυξη νέων λύσεων για την εξυπηρέτηση των πελατών μας από εδώ», δηλώνει ο Senior Country Officer της JP Morgan, Στέλιος Παπαδόπουλος. Επικεφαλής Managing Director στο νέο κέντρο καινοτομίας στην Αθήνα θα είναι ο Νικόλας Χουλάκης, ο οποίος αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η Αθήνα είναι ένας από τους αναδυόμενους κόμβους καινοτομίας και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα αξιοποιήσουμε τόσο το ταλέντο και την τεχνογνωσία της εταιρείας όσο και του νέου μας εργαστηρίου καινοτομίας. Πιστεύουμε ότι η συμμετοχή στην JP Morgan Payments και η συμβολή τόσο στη βραχυπρόθεσμη όσο και στη μακροπρόθεσμη επιτυχία της επιχείρησης είναι μια συναρπαστική ευκαιρία για τους τεχνολόγους».

Το Payments Innovation Lab θα παρέχει έρευνα και ανάπτυξη στον τομέα των πληρωμών παγκοσμίως.

Το Payments Innovation Lab θα παρέχει έρευνα και ανάπτυξη στον τομέα των πληρωμών παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένης της συνεργασίας με την Onyx της JP Morgan. Στελέχη της εταιρείας διευκρινίζουν ότι η Onyx είναι η επιχειρηματική μονάδα της JP Morgan που αξιοποιεί τεχνολογίες αιχμής, όπως το blockchain για την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, πλατφορμών και αγορών για την εταιρεία και τους πελάτες της – το κέντρο θα επικεντρωθεί στην υποστήριξη της ανάπτυξης λύσεων γύρω από την τεχνολογία κατανεμημένης λογιστικής, την τεχνητή νοημοσύνη και την κρυπτογραφία, που σχετίζονται με συστήματα πληρωμών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT