Το ηλεκτρονικό σούπερ μάρκετ e-fresh.gr στο marketplace του Skroutz

Το ηλεκτρονικό σούπερ μάρκετ e-fresh.gr στο marketplace του Skroutz

Mέσα από την πλατφόρμα του Skroutz διατίθενται 9.810 κωδικοί του e-fresh.gr για παράδοση μόνο εντός Αττικής

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά το ηλεκτρονικό κατάστημα της αλυσίδας My Market, άλλο ένα ηλεκτρονικό κατάστημα σούπερ μάρκετ βρίσκεται πλέον στην πλατφόρμα του μεγαλύτερου ελληνικού marketplace, του Skroutz. Πρόκειται για το e-fresh.gr, το πρώτο αμιγώς ηλεκτρονικό σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα. Μέσα από αυτές τις συνεργασίες το μεν Skroutz κάνει ένα έμμεσο άνοιγμα στην κατηγορία των τροφίμων, το δε e-fresh.gr ποντάρει στην προσέλκυση νέων πελατών –νέων και σε ηλικία– δεδομένης της πολύ μεγάλης επισκεψιμότητας που έχει η πλατφόρμα του Skroutz. Σημειώνεται ότι η πλατφόρμα Skroutz δέχεται σε μηνιαία βάση πάνω από 40 εκατομμύρια επισκέψεις. Αυτή τη στιγμή μέσα από την πλατφόρμα του Skroutz διατίθενται 9.810 κωδικοί του e-fresh.gr, με τις παραγγελίες να παραδίδονται από την αλυσίδα και όχι από τη δημοφιλή πλατφόρμα. Η ελάχιστη παραγγελία είναι 25 ευρώ, υπάρχει κόστος διανομής 2 ευρώ, ενώ δωρεάν διανομή ισχύει για παραγγελίες από 100 ευρώ και άνω. Παραγγελίες από το e-fresh.gr παραδίδονται μόνο εντός Αττικής.

Την ίδια ώρα, η συνεργασία της Skroutz με το My Market έχει διευρυνθεί σημαντικά. Ετσι, ενώ όταν ξεκίνησε η συνεργασία στα τέλη Ιουλίου αφορούσε παραδόσεις μόνο στο κέντρο της Αθήνας, πλέον γίνονται παραδόσεις όχι μόνο σε όλη την Αττική αλλά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, όπως στη Θεσσαλονίκη. Η ελάχιστη παραγγελία είναι 25 ευρώ, η επιβάρυνση των μεταφορικών είναι 2 ευρώ και οι παραδόσεις είναι δωρεάν για παραγγελίες πάνω από 59 ευρώ. Ας σημειωθεί ότι η My Market πέρα από τις συνεργασίες με το Skroutz και τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες, λειτουργεί ξεχωριστά και το δικό της ηλεκτρονικό κατάστημα, ενώ παρέχει και την υπηρεσία Speedy που διασφαλίζει την παράδοση της παραγγελίας εντός το πολύ μίας ώρας. Με το θέμα της ταχύτητας να αποτελεί βασικό σημείο ανταγωνισμού μεταξύ των ηλεκτρονικών σούπερ μάρκετ, κίνηση προς αυτή την κατεύθυνση έκανε και η e-fresh.gr. H αλυσίδα πρόσφατα ξεκίνησε την παροχή της υπηρεσίας e-fresh express. Μέσω αυτής της υπηρεσίας ο καταναλωτής μπορεί να επιλέξει, από μια γκάμα περίπου 15.000 κωδικών που φέρουν τη σήμανση express, προϊόντα που είναι διαθέσιμα για άμεση παράδοση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή