Ο Κώστας Καραμανλής για τη συνεργασία της Σ.Ε.Κ.Ε. με την Japan Tobacco

Ο Κώστας Καραμανλής για τη συνεργασία της Σ.Ε.Κ.Ε. με την Japan Tobacco

Ο πρώην πρωθυπουργός υπογράμμισε μεταξύ άλλων και την δραστηριότητα της ΣΕΚΕ που αυξάνει συνεχώς την παρουσία της στην νοτιανατολική Ευρώπη

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χαιρετισμό ως πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του ομίλου των εταιρειών της Συνεταιριστικής Eνωσης Καπνοπαραγωγών Ελλάδος (Σ.Ε.Κ.Ε. Α.Ε.), απηύθυνε ο Κώστας Καραμανλής με αφορμή την εκδήλωση της Japan Tobacco International που δραστηριοποιείται στην Ξάνθη. 

Ο Κώστας Καραμανλής στάθηκε στην ιστορία αλλά και τη σημασία του καπνού ως προϊόντος για την ελληνική οικονομία διαχρονικά και χαιρέτησε τις δραστηριότητες της JTI στην ακριτική περιοχή της Θράκης, επισημαίνοντας πως αυτές αποτελούν πυλώνα της ανάπτυξης, των εξαγωγών αλλά και της κοινωνικής συνοχής με τις θέσεις εργασίας που προσφέρουν.

Ο πρώην πρωθυπουργός υπογράμμισε μεταξύ άλλων και την δραστηριότητα της ΣΕΚΕ που αυξάνει συνεχώς την παρουσία της στην νοτιανατολική Ευρώπη.

Ο Κώστας Καραμανλής ανέλαβε τη θέση αυτή τον περασμένο Ιούλιο, όποτε και η ΣΕΚΕ ανέφερε σε σχετική ανακοίνωση: «για το Δ.Σ και όλη την οικογένεια της ΣΕΚΕ η εκλογή του κ. Κώστα Καραμανλή στην Προεδρία του Ομίλου είναι ιδιαίτερα τιμητική. Είναι βέβαιο ότι η διοικητική του εμπειρία, οι γνώσεις του, οι διεθνείς του επαφές, το μεγάλο ενδιαφέρον του για τον πρωτογενή τομέα και η φροντίδα του για τον αγροτικό κόσμο θα συμβάλλουν αποτελεσματικά στην ενίσχυση της στρατηγικής ανάπτυξης που με δυναμισμό ακολουθεί η εταιρία τα τελευταία χρόνια, τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά, παραμένοντας πιστή στις αξίες και τις αρχές που πρεσβεύει ο συνεταιριστικός της χαρακτήρας για τη στήριξη της ελληνικής πρωτογενούς παραγωγής».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή