Ακόμη δύο ξενοδοχεία απέκτησε η Zeus

Ακόμη δύο ξενοδοχεία απέκτησε η Zeus

Σε συμφωνία εξαγοράς δύο ξενοδοχειακών μονάδων και ενός κτιρίου γραφείων σε Μιλάνο, Θεσσαλονίκη και Αθήνα προχώρησε η Zeus International Hotels and Resorts

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε συμφωνία εξαγοράς δύο ξενοδοχειακών μονάδων και ενός κτιρίου γραφείων σε Μιλάνο, Θεσσαλονίκη και Αθήνα, στο πλαίσιο της στρατηγικής ανάπτυξής της μέσω ιδιόκτητων ξενοδοχείων σε Ελλάδα και Ευρώπη, προχώρησε η Zeus International Hotels and Resorts. Πωλητής είναι η Prodea Investments.

Ο ελληνικός ξενοδοχειακός όμιλος προχώρησε στην εξαγορά των ξενοδοχείων Dolce Milan Malpensa στο Μιλάνο και Lazart Hotel Trademark Collection by Wyndham στη Θεσσαλονίκη, καθώς και ενός πενταώροφου ακινήτου στην Αθήνα, όπου στεγάζονται σήμερα τα κεντρικά γραφεία του. Η Zeus International έχει ήδη σύμβαση μίσθωσης των παραπάνω δύο ξενοδοχείων.

Το Dolce Milan Malpensa απέχει 7 χιλιόμετρα από το διεθνές αεροδρόμιο Μαλπένσα του Μιλάνου, διαθέτει 207 δωμάτια και έχει εξοπλισμένες συνεδριακές εγκαταστάσεις. Το 5 αστέρων Lazart της Θεσσαλονίκης βρίσκεται πολύ κοντά στο κέντρο της συμπρωτεύουσας και έχει λίαν ικανοποιητικές επιδόσεις ολόκληρο το έτος.

Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Zeus International, Χάρης Σιγανός, αναφέρει πως η ολοκλήρωση της συμφωνίας με την Prodea αυξάνει τον αριθμό των ιδιόκτητων ξενοδοχείων σε 9 από τα συνολικά 20 ξενοδοχεία που περιλαμβάνει το χαρτοφυλάκιο διαχείρισης της Zeus International.

Τα 20 ξενοδοχεία της Zeus έχουν περισσότερα από 4.000 δωμάτια και βρίσκονται σε μεσογειακούς και ανατολικοευρωπαϊκούς προορισμούς. Συγκεκριμένα βρίσκονται στην Κρήτη, στη Χαλκιδική, στο Μιλάνο, στη Λευκωσία και στο Βουκουρέστι. Η Zeus ξεκίνησε τη διαδρομή της το 2014 και έκτοτε αναλαμβάνει τη λειτουργία, διαχείριση και ανάπτυξη τουριστικών έργων και πολυτελών καταλυμάτων, ενώ διατηρεί συνεργασία με τη διεθνή αλυσίδα ξενοδοχείων Wyndham.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή