Το νέο ελληνικό πρότζεκτ του Πάτρικ Μουράτογλου

Το νέο ελληνικό πρότζεκτ του Πάτρικ Μουράτογλου

Οι δραστηριότητες της εταιρείας, το αρχικό κεφάλαιο και οι συνεργάτες

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σύσταση θυγατρικής εταιρείας στην Ελλάδα, με την επωνυμία «Mouratoglou International Development Greece ΙΚΕ», προχώρησε πρόσφατα ο γαλλικός όμιλος επιχειρήσεων του Πάρη Μουράτογλουν, πρώην ιδρυτή και επικεφαλής της EDF Energies Nouvelles. Ο όμιλος έχει παρουσία στη χώρα μας με τις δραστηριότητες στον τομέα της διαχείρισης και εξοικονόμησης ενέργειας, της επεξεργασίας του νερού και των αποβλήτων μέσω της Eren Hellas (από το 2016) και της Osmos Hellas (από το 2015).

Με βάση το καταστατικό της, η νέα εταιρεία φαίνεται να συνδέεται με τις business του γιου του Γάλλου billionaire, Πάτρικ Μουράτογλου, προπονητή μεγάλων αθλητών τένις, με κορυφαία τη Serena Williams η οποία υπό την καθοδήγησή του κέρδισε 10 grand slam τίτλους, αλλά και του Στέφανου Τσιτσιπά. Συνολικά στο παλμαρέ του ως προπονητή έχει κερδίσει 39 τίτλους και 4 βραβεία κορυφαίου προπονητή της χρονιάς.

Σκοπός της νέας εταιρείας είναι μεταξύ άλλων:

  1. Η λειτουργία, υπό μορφή ενοικίασης ή με άλλο τρόπο, οποιουδήποτε εξοπλισμού ή αθλητικού συγκροτήματος ή χρήσιμου για την άσκηση αθλημάτων ρακέτας (μαθήματα τένις, padel, pickleball κλπ.) κυρίως, αλλά όχι αποκλειστικά.
  2. Η παροχή, έναντι αμοιβής, είτε με ενοικίαση είτε με άλλον τρόπο, είτε δωρεάν οποιουδήποτε αθλητικού ή ψυχαγωγικού εξοπλισμού και αξεσουάρ κάθε είδους.
  3. Η οργάνωση και παράδοση μαθημάτων αθλημάτων ρακέτας (τένις, padel, pickleball κ.λπ.).
  4. Η λειτουργία οποιουδήποτε καταστήματος ή χώρου ανοιχτού στο κοινό που προορίζεται για την πώληση και προώθηση αθλητικών και ψυχαγωγικών ειδών ενδυμάτων και όλων των ειδών προσωπικής ένδυσης, όλου του αθλητικού ή ψυχαγωγικού εξοπλισμού, υλικών και αξεσουάρ κάθε είδους. 
  5. Η οργάνωση και προώθηση αθλητικών εκδηλώσεων.

Σημειώνεται ότι στην εταιρεία αυτή, η οποία έχει αρχικό μετοχικό κεφάλαιο 50.000 ευρώ, διαχειριστής είναι ένας από τους σταθερούς συνεργάτες του Paris Τένις, ο Κοσμάς Φέσσας, αντιπρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος των Eren Hellas και Osmos Hellas. Στις εταιρείες αυτές πρόεδρος είναι ο άλλος κοντινός συνεργάτης του Mouratoglou, ο Pierre Dagallier.

Θυμίζουμε ότι λειτουργεί ήδη Mouratoglou Tennis Center στο Costa Navarino, με 12 γήπεδα τένις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή