Στο τραπέζι η απευθείας αεροπορική σύνδεση της Αθήνας με τη δυτική ακτή των ΗΠΑ

Στο τραπέζι η απευθείας αεροπορική σύνδεση της Αθήνας με τη δυτική ακτή των ΗΠΑ

Η αμερικανική θυγατρική της αεροπορικής εταιρείας Emirates αξιολογεί την προοπτική προσθήκης απευθείας δρομολογίου από την Αθήνα προς τη δυτική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών

1' 46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αμερικανική θυγατρική της αεροπορικής εταιρείας Emirates, συμφερόντων του κράτους των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, που είναι υπεύθυνη για τις δραστηριότητες της εταιρείας στις ΗΠΑ και στον Καναδά, αξιολογεί την προοπτική προσθήκης απευθείας δρομολογίου από την Αθήνα προς τη δυτική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών. Αυτό προέκυψε κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της υπουργού Τουρισμού Ολγας Κεφαλογιάννη στη Νέα Υόρκη στο πλαίσιο της οποίας συναντήθηκε με τον περιφερειακό διευθυντή πωλήσεων της Emirates, Matthew Jones. «Κατά τη διάρκεια της συνάντησης επιβεβαιώθηκε η αυξημένη πληρότητα της απευθείας σύνδεσης μεταξύ Νέας Υόρκης και Αθήνας και συμφωνήθηκε η έναρξη συζητήσεων για το ενδεχόμενο σύνδεσης της Αθήνας με πόλη της δυτικής ακτής των ΗΠΑ», αναφέρει σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Τουρισμού. 

Η υπουργός, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της εκεί, συναντήθηκε όμως και με τον Μatt Goldberg, CEO της μεγάλης ταξιδιωτικής πλατφόρμας TripAdvisor, όπου συζητήθηκε η πιθανότητα διεύρυνσης της συνεργασίας της εταιρείας με το υπουργείο Τουρισμού και τον ΕΟΤ. Αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά με ευρωπαϊκή χώρα, εστιάζοντας σε προωθητικές ενέργειες που θα συμβάλουν στην επέκταση της τουριστικής περιόδου στη χώρα μας και θα στοχεύουν σε ταξιδιώτες υψηλού εισοδηματικού επιπέδου

Οι προοπτικές επέκτασης της συνεργασίας, με την υλοποίηση πολύμηνου στρατηγικού προωθητικού προγράμματος, συζητήθηκαν, επίσης, με τον Peter Vlitas, αντιπρόεδρο του ομίλου Internova Travel Group, ο οποίος αντιπροσωπεύει περισσότερους από 100.000 ταξιδιωτικούς συμβούλους παγκοσμίως. 

Με σκοπό την έναρξη συνεργασίας με το υπουργείο Τουρισμού η οποία θα έχει ειδική στόχευση σε κοινό υψηλής ταξιδιωτικής δαπάνης, πραγματοποιήθηκαν επίσης συναντήσεις εργασίας με την JenniferWilson-Buttigieg, Executive Director/Head of Travel Policy του ομίλου JPMorgan Chase & Co., και τον Sean Murphy, Vice President of Product Marketing & Strategy του ομίλου ταξιδιωτικών συμβούλων για τουρισμό πολυτελείας Virtuoso. Στην ατζέντα της τελευταίας ήταν και η προοπτική επέκτασης της συνεργασίας με τον ΕΟΤ, με σκοπό τη στοχευμένη προώθηση σε κοινό υψηλής ταξιδιωτικής δαπάνης και για τις περιόδους εκτός τουριστικής αιχμής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή