Τάε Κβον Ντο: Παράταση στον διαγωνισμό

Τάε Κβον Ντο: Παράταση στον διαγωνισμό

Aπό την Πέμπτη επικράτησαν δεύτερες σκέψεις για τον τρόπο αξιοποίησης του ακινήτου σε κορυφαίο κυβερνητικό επίπεδο, ύστερα και από παρέμβαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που συνέδεσε χρηματοδοτήσεις ύψους 464 εκατ. ευρώ με την ανάπτυξη του Τάε Κβον Ντο ως συνεδριακού κέντρου

53" χρόνος ανάγνωσης

Παράταση 35 ημερών έδωσε η Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου (ΕΤΑΔ) στην προθεσμία υποβολής του φακέλου δικαιολογητικών του ανοικτού πλειοδοτικού διαγωνισμού για τη μακροχρόνια εκμίσθωση του κλειστού γυμναστηρίου Τάε Κβον Ντο στην παραλία του φαληρικού όρμου.

Η σχετική προθεσμία εξέπνευσε στις 14:00 η ώρα της Παρασκευής, ωστόσο ήδη από την Πέμπτη επικράτησαν δεύτερες σκέψεις για τον τρόπο αξιοποίησης του συγκεκριμένου ακινήτου σε κορυφαίο κυβερνητικό επίπεδο ύστερα και από παρέμβαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που συνέδεσε χρηματοδοτήσεις ύψους 464 εκατομμυρίων με την ανάπτυξη του Τάε Κβον Ντο ως συνεδριακού κέντρου.

Οι όροι του διαγωνισμού, όπως προκηρύχθηκε πέρσι το φθινόπωρο, δεν διασφαλίζουν πως η βασική χρήση του θα είναι ένα μεγάλο μητροπολιτικών προδιαγραφών συνεδριακό κέντρο. Το ζήτημα δεν έχει διαφύγει της προσοχής του Μεγάρου Μαξίμου που θεωρεί ούτως ή άλλως την ανάπτυξη μητροπολιτικού συνεδριακού κέντρου ζήτημα ιδιαίτερης σημασίας για τον τουρισμό, την εθνική οικονομία αλλά και τη βιώσιμη αξιοποίηση του παραλιακού μετώπου στο Φάληρο.

Ετσι κρίθηκε απαραίτητο να δοθεί παράταση προκειμένου να διασφαλισθεί εκ του διαγωνισμού ότι το ακίνητο θα μπορέσει να καταστεί ένα από τα μεγάλα ευρωπαϊκά συνεδριακά κέντρα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT