NBG Pay: προμήθεια 0,5% για συναλλαγές έως 10 ευρώ

NBG Pay: προμήθεια 0,5% για συναλλαγές έως 10 ευρώ

Η προμήθεια ενσωματώνει το σύνολο των χρεώσεων που επιβαρύνουν τη χρήση της κάρτας στο POS

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο 0,5% μειώνει την προμήθεια για μικρές συναλλαγές η NBG Pay, στο πλαίσιο της υποχρεωτικής χρήσης των τερματικών POS, στηρίζοντας τις μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, με σταθερά μειωμένη προμήθεια εκκαθάρισης ηλεκτρονικών συναλλαγών. Συγκεκριμένα, η NBG Pay δίνει τη δυνατότητα σε ατομικές επιχειρήσεις, ομόρρυθμες και ετερόρρυθμες εταιρείες να αποδέχονται πληρωμές μέσω POS, για συναλλαγές έως 10 ευρώ, με χαμηλή προμήθεια ίση με 0,5%.

Η τιμολογιακή πολιτική που ανακοίνωσε η εταιρεία επιτρέπει, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, σε επιχειρήσεις «όπως καταστήματα ψιλικών ειδών και γρήγορης εστίασης, mini market και περίπτερα, να έχουν τη δυνατότητα να λειτουργούν με χαμηλό κόστος». Η προμήθεια του 0,5% ενσωματώνει το σύνολο των χρεώσεων που επιβαρύνουν τη χρήση της κάρτας στο POS, δηλαδή τη χρέωση της τράπεζας που έχει εκδώσει την κάρτα, τη χρέωση του σχήματος πληρωμών (Visa ή MasterCard) και τη χρέωση της NBG Pay, που αποτελεί τον διαχειριστή του τερματικού.

Οπως ανακοίνωσε η εταιρεία, οι επιχειρήσεις μπορούν να επιλέξουν το κατάλληλο POS ανάμεσα στα διαθέσιμα μοντέλα τερματικών που προσφέρονται από τη NBG Pay: το σταθερό POS Desk/2600, ιδανικό για ταμεία επιχειρήσεων, το ασύρματο POS Move/2500 και το Android DX 8000, ιδανικά για επιχειρήσεις στις οποίες πραγματοποιούνται συναλλαγές στον εσωτερικό και στον εξωτερικό χώρο των εγκαταστάσεών τους.

Η NBG Pay, που αποτελεί κοινοπραξία της Εθνικής Τράπεζας και της Global Payments, προσφέρει, πέρα από τις προηγμένες τεχνολογικές λύσεις με υψηλή ταχύτητα συναλλαγών, ένα προνομιακό πακέτο παροχών, με ανταγωνιστική τιμολογιακή πολιτική και ευέλικτα πακέτα υπηρεσιών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή