Πώς θα αποκτήσετε σπίτι με χρηματοδότηση έως και 90% της αξίας του
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
πώς-θα-αποκτήσετε-σπίτι-με-χρηματοδότ-562994923

Πώς θα αποκτήσετε σπίτι με χρηματοδότηση έως και 90% της αξίας του

Η Εθνική Τράπεζα βρίσκεται, όπως πάντα, δίπλα στα πρώτα μεγάλα βήματα των πολιτών, βρίσκοντας λύσεις και παρέχοντας ευκαιρίες σε όλους.

Το θέμα της στέγασης έχει εξελιχθεί σε περιπέτεια τα τελευταία χρόνια για τους περισσότερους ανθρώπους. Πάντοτε ήταν ένα από τα βασικά ζητούμενα στη ζωή των Ελλήνων, τώρα όμως δείχνει πιο περίπλοκο από ποτέ – κάτι, μάλιστα, που φαίνεται να αφορά όλες τις κοινωνικές ομάδες, καθώς οι τιμές της αγοράς έχουν πάρει την ανιούσα τόσο σε μικρότερα όσο και σε μεγαλύτερα σπίτια.

Έτσι, οι περισσότεροι καταλήγουμε να είμαστε ιδιαίτερα σκεπτικοί όσον αφορά το ζήτημα «σπίτι», όπως βέβαια είναι λογικό και αναμενόμενο να κάνουμε για κάθε σημαντική απόφαση της ζωής μας. Είναι άραγε τώρα η κατάλληλη στιγμή και αν, ναι, μια τέτοια απόφαση τι συνεπάγεται; Σε κάθε περίπτωση, η απόκτηση κατοικίας για τους ανθρώπους που βρίσκονται λίγο πάνω ή λίγο κάτω από τα 40 αποτελεί μεγάλη πρόκληση στις μέρες μας – και μάλλον πολύ μεγαλύτερη από ότι αποτελούσε για τη γενιά των γονιών μας.

Το βασικό που χρειαζόμαστε αυτήν τη στιγμή, καθώς είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα στη ζωής μας, είναι να νιώσουμε ασφάλεια. Άλλωστε, ένα σπίτι αποτελεί την ιδανική βάση για να πετύχει κανείς όλα όσα ονειρεύεται: όμορφες οικογενειακές στιγμές με τους αγαπημένους του ανθρώπους, μία καθημερινότητα που τη χαρακτηρίζει η σταθερότητα (και όχι ένα συνεχές άγχος για το «άγνωστο» που επιφυλάσσει  η επόμενη μέρα), ένας χώρος για μπορέσει να επενδύσει σε αυτόν κάποιος, και εκείνος με τη σειρά του να του προσφέρει ευκαιρίες για εξέλιξη αλλά και δημιουργία.

Μιλώντας, λοιπόν, για ασφάλεια όσον αφορά το θέμα «κατοικία», η Εθνική Τράπεζα φροντίζει να απλοποιεί με κάθε τρόπο τα πράγματα, φέρνοντας τους ανθρώπους ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρό τους μέσα από το «Το Πρώτο μου Σπίτι», ένα πρόγραμμα για την απόκτηση πρώτης κατοικίας από ενδιαφερόμενους έως 45 ετών.

Τι προσφέρει η Εθνική Τράπεζα

Γιατί όμως το εν λόγω πρόγραμμα της Εθνικής Τράπεζας είναι τόσο δελεαστικό; Οι λόγοι είναι πολλοί περισσότεροι του ενός. Καταρχάς, η Εθνική Τράπεζα χρηματοδοτεί έως και το 90% της εμπορικής αξίας του ακινήτου (σημείωση: αυτό αφορά ακίνητα ενεργειακής απόδοσης τουλάχιστον Γ), δίνοντας προνομιακό επιτόκιο, μηδενικά έξοδα εξέτασης αιτήματος, μακρά διάρκεια αποπληρωμής που αγγίζει ακόμα και τα 40 χρόνια και, τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, η περίοδος της προέγκρισης κρατάει το πολύ δύο ημέρες! Επίσης, να σημειώσουμε εδώ τη δυνατότητα παρακολούθησης της πορείας της αίτησής μέσω του NBG Internet Banking – άλλος ένας τρόπος, δηλαδή, με τον οποίο η Εθνική Τράπεζα μάς λύνει τα χέρια.

Για να αντιμετωπιστεί, λοιπόν, ένα από τα μείζονα ζητήματα της εποχής μας, η Εθνική Τράπεζα προτάσσει την εμπειρία, την αξιοπιστία και την εξειδικευμένη γνώση, σε συνδυασμό με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους για τους νεότερους δανειολήπτες. Άλλωστε, το βασικό ζητούμενο είναι να μπορέσουν οι άνθρωποι έως 45 ετών να αποκτήσουν μία «σταθερή βάση» και να ξεφύγουν από την ανασφάλεια, αποφεύγοντας παράλληλα βεβιασμένες κινήσεις.

Με άλλα λόγια, η Εθνική Τράπεζα δημιουργεί ευκαιρίες και τρόπους ώστε οι νέοι άνθρωποι αυτής της χώρας να μπορέσουν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα∙ με σταθερότητα, κατανόηση και ασφάλεια βρίσκεται κοντά τους, τόσο στα μικρά όσο και τα μεγάλα βήματα, όπως δηλαδή είναι η απόκτηση του πρώτου σπιτιού.

Σε κάθε μεγάλο σας βήμα, λοιπόν, κατά το οποίο θέλετε να νιώθετε ασφάλεια, η Εθνική Τράπεζα, η Τράπεζα  του Σήμερα, είναι εδώ για εσάς.

*Μάθετε πώς μπορείτε να αποκτήσετε «το Πρώτο μου Σπίτι» στο nbg.gr.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή