Ταχυφόρτιση σε προνομιακή τιμή από τη ΔΕΗ blue
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ταχυφόρτιση-σε-προνομιακή-τιμή-από-τη-563007184

Ταχυφόρτιση σε προνομιακή τιμή από τη ΔΕΗ blue

Πασχαλινές αποδράσεις με την ενέργεια της ΔΕΗ στο μεγαλύτερο δίκτυο δημόσιων φορτιστών.

Φθηνότερα μπορούν να φορτίζουν τα ηλεκτροκίνητα οχήματά τους σε ταχυφορτιστές ΔΕΗ blue (DC/HPDC), στην τιμή των AC φορτιστών, με 0,40€/kW, από την Μεγάλη Πέμπτη μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο οι εγγεγραμμένοι χρήστες της εφαρμογής PPC blue. Οι οδηγοί μπορούν επίσης να προγραμματίζουν με μεγαλύτερη άνεση τη φόρτιση των οχημάτων τους στο ταξίδι, κατά την έξοδο του Πάσχα, κάνοντας κράτηση και χρήση των ταχυφορτιστών που τους εξυπηρετούν μέσα από την εφαρμογή PPC blue, η οποία είναι διαθέσιμη για συσκευές iOS και Android.

Η εφαρμογή PPC blue προσφέρει μία συνολικά αναβαθμισμένη, προσαρμοσμένη στις ανάγκες των χρηστών εμπειρία φόρτισης. Οι οδηγοί προγραμματίζουν εύκολα και ξεκούραστα τα ταξίδια τους μέσα από την υπηρεσία PPC blueTrips, η οποία διαθέτει προτεινόμενους προορισμούς ταξιδιών. Παράλληλα, καθώς φορτίζουν, μπορούν να ελέγχουν με μεγαλύτερη άνεση και ακρίβεια τη διαδικασία, αξιοποιώντας την προβολή χρήσιμων πληροφοριών σχετικά με την φόρτιση του οχήματος τους, πριν ή μετά την φόρτιση, καθώς και την ένδειξη της τρέχουσας ταχύτητας φόρτισης.

Σειρά προνομίων για τα μέλη ΔΕΗ blue

Επιπλέον, τα μέλη ΔΕΗ blue, χρησιμοποιώντας τη σχετική ενότητα PPC blueDeals στην εφαρμογή PPC blue, αποκτούν πρόσβαση σε μια σειρά προνομίων, όπως προωθητικές ενέργειες και προγράμματα επιβράβευσης. Η ΔΕΗ blue έχει δημιουργήσει προγράμματα ανταποδοτικών προνομίων για τους οδηγούς που επιλέγουν την ηλεκτροκίνηση για πιο βιώσιμες και πράσινες μετακινήσεις.

Η ΔΕΗ, ως ηγέτιδα δύναμη στην ενέργεια, ανταποκρινόμενη στη δέσμευσή της για βιώσιμη ανάπτυξη και προστασία του περιβάλλοντος, αναγνώρισε τον ρόλο της για τη διείσδυση και την ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης στη χώρα. Με όχημα τη ΔΕΗ blue, προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες κάνοντας την ηλεκτροκίνηση προσιτή και προσβάσιμη σε όλους. Το μεγαλύτερο δίκτυο δημόσιων φορτιστών ΔΕΗ blue αναπτύσσεται διαρκώς έχοντας πλέον περισσότερα από 2.100 σημεία φόρτισης, εκ των οποίων 250 σημεία ταχυφόρτισης, ισχύος έως 300 kW (DC). Η ΔΕΗ συνεχίζει να επενδύει, προσθέτοντας συνεχώς νέους φορτιστές, ενισχύοντας την υπάρχουσα υποδομή και διευκολύνοντας το ταξίδι και την καθημερινότητα με ηλεκτροκίνητο όχημα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT