United Airlines: Νέα καθημερινή απευθείας πτήση Αθήνα – Σικάγο

United Airlines: Νέα καθημερινή απευθείας πτήση Αθήνα – Σικάγο

Με την εισαγωγή αυτής της νέας πτήσης, η United αυξάνει πάνω από 30% τις πτήσεις από την Ελλάδα για το 2024

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η United Airlines εγκαινίασε μια νέα, καθημερινή εποχική απευθείας σύνδεση μεταξύ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και του βασικού κόμβου της στο Σικάγο, O’Hare. Με την εισαγωγή αυτής της νέας πτήσης, η United αυξάνει πάνω από 30% τις πτήσεις από την Ελλάδα για το 2024.

Η έναρξη της νέας πτήσης από την Αθήνα προς το Σικάγο O’Hare προστίθεται στις ήδη υπάρχουσες πτήσεις της United από την Ελλάδα, οι οποίες ξεκίνησαν νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι. Πρόκειται για την καθημερινή εποχική σύνδεση από την Αθήνα προς τη Νέα Υόρκη/Νιούαρκ που ξεκίνησε από τις 31 Μαρτίου και την Ουάσιγκτον/Dulles, από τις 15 Απριλίου.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε περαιτέρω το δίκτυο των δρομολογίων μας στην Ευρώπη με την εισαγωγή αυτής της νέας πτήσης από την Αθήνα προς τον βασικό κόμβο μας στο Σικάγο», δήλωσε ο Thorsten Lettnin, διευθυντής Πωλήσεων της United για την Κεντρική Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική, την Ινδία και το Ισραήλ. «Η αύξηση των πτήσεων κατά πάνω από 30% είναι εξαιρετικά νέα για τους πελάτες μας που ταξιδεύουν από την Ελλάδα, καθώς παρέχει ακόμα περισσότερες επιλογές ταξιδιού, έναν άμεσο σύνδεσμο με τη μητροπολιτική περιοχή του Σικάγο, καθώς και τη δυνατότητα σύνδεσης μέσω των κόμβων μας στις ΗΠΑ με περισσότερους από 130 προορισμούς σε όλη την Αμερική», τόνισε.

«Καθώς έχουμε εισέλθει σε μια ιδιαίτερα δυναμική θερινή περίοδο, η ανακοίνωση της United Airlines για την έναρξη της καθημερινής απευθείας εποχικής πτήσης από την Αθήνα προς το Σικάγο είναι μια συναρπαστική εξέλιξη» δήλωσε η Ιωάννα Παπαδοπούλου, διευθύντρια Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών. «Μαζί με τις πολύ επιτυχημένες συνδέσεις της εταιρείας  προς τη μητροπολιτική Νέα Υόρκη και την πρωτεύουσα Ουάσιγκτον, η προσθήκη της “Πόλης των Ανέμων” ενισχύει τη διασυνδεσιμότητά μας και παρέχει ακόμη περισσότερες επιλογές για τους υπερατλαντικούς επιβάτες με το κορυφαίο προϊόν της United. Ηδη από την αρχή του έτους, η αμερικανική αγορά δείχνει εντυπωσιακή ανάπτυξη και κατατάσσεται συνεχώς στην κορυφή των σημαντικότερων και δημοφιλέστερων αγορών μας», επισήμανε.

Πηγή: Money Review

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT