ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Επικεφαλής στην Creta Farms ο Κωνσταντίνος Δομαζάκης – Το νέο διοικητικό συμβούλιο

Επικεφαλής στην Creta Farms ο Κωνσταντίνος Δομαζάκης – Το νέο διοικητικό συμβούλιο

Στη συγκρότηση νέου διοικητικού συμβουλίου προχώρησε η Creta Farms, το οποίο μάλιστα έχει καταχωρισθεί και στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο. Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος είναι πλέον ο Κωνσταντίνος Δομαζάκης, ο οποίος πριν από μερικούς μήνες είχε εκδιωχθεί από τη διοίκηση της εταιρείας, ενώ το υπόλοιπο διοικητικό συμβούλιο συγκροτούν οι κ.κ. Γιώργος Υφαντής, Αλέξης Δημητρακόπουλος, Χρήστος Παπανδρεόπουλος και Χαρίλαος Γεωργίου.

Εξάλλου, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες σήμερα στις 5 μ.μ. ο Κ. Δομαζάκης πρόκειται να υπογράψει με τις πιστώτριες τράπεζες τη σύμβαση ενεχυρίασης των μετοχών του, ενώ δύο ώρες μετά, στις 7 μ.μ. έχει προγραμματισθεί ανάλογο ραντεβού ανάμεσα στις πιστώτριες τράπεζες και στον αδερφό του Μάνο Δομαζάκη.

Ο Κ. Δομαζάκης ενημέρωσε για τις αλλαγές στη διοίκηση τις τράπεζες, το Χρηματιστήριο Αθηνών και την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. 

Τι αναφέρει η εταιρεία

Επί των δημοσιεύματων που έχουν κυκλοφορήσει την τελευταία ώρα στο διαδίκτυο με θέμα το «νέο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας», η Εταιρεία διασαφηνίζει ότι το ισχύον και νόμιμο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας είναι αυτό που βρίσκεται δημοσία αναρτημένο στον ηλεκτρονικό ιστότοπο της υπηρεσίας ΓΕ.ΜΗ. και οιοσδήποτε μπορεί να το επιβεβαιώσει ανά πάσα στιγμή. Τέλος, η Εταιρεία επιφυλασσόμενη παντός νομίμου δικαιώματός της, επισημαίνει ότι οποιαδήποτε άλλη περί του αντιθέτου πληροφορία δημοσιοποιείται, συνιστά σκόπιμη προσπάθεια παραπληροφόρησης του κοινού.