H Εβροφάρμα αναθεωρεί θετικά τις προβλέψεις

H Εβροφάρμα αναθεωρεί θετικά τις προβλέψεις

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Αναθεωρούνται προς τα επάνω οι προβλέψεις της διοίκησης της ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ ABEE για τα μεγέθη του 2001, εξέλιξη που οφείλεται στην πολύ καλή αποδοχή που είχε το φρέσκο γάλα της εταιρείας στην αγορά της Θεσσαλονίκης, όπου τοποθετήθηκε από τις αρχές του φθινοπώρου. Αποτέλεσμα ήταν, μετά την επέκταση του δικτύου διανομής σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα, οι πωλήσεις της εισηγμένης να αυξηθούν κατά 58%.

Ετσι, στο 10μηνο της τρέχουσας χρήσεως ο τζίρος της ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ ανήλθε σε 4,3 δισ. δρχ. έναντι 2,7 δισ. δρχ. του αντίστοιχου διαστήματος του 2000. Με τα δεδομένα αυτά η διοίκηση της εταιρείας εκτιμά ότι οι αρχικές προβλέψεις για ετήσιο τζίρο 4 δισ. δρχ. ήταν συντηρητικές άρα αναθεωρούνται προς τα πάνω και συγκεκριμένα ο κύκλος εργασιών προβλέπεται να υπερβεί τα 5,1 δισ. δρχ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η νεοϊδρυθείσα εταιρεία θα συνεχίσει στο μέλλον να δραστηριοποιείται ως αντιπρόσωπος στη χώρα μας των χαλυβουργείων της ThyssenKrupp.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή